Danas u Pazinu Todor, Antitodor, Replay band, Stand by i Midnight rain

Replay bandOvoga vas petka u Pazinu očekuje bogat glazbeni program. Pulski komičar Todor nastupiti će u Magnusu s početkom u 20 sati, dok će nakon njega također u Magnusu nastupiti pulski bend Antitodor. Ulaznica je 20 kn, a sav prihod namijenjen je društvu tjelesnih invalida Pazin. U kavani će s početkom u 21:30 sati nastupiti Replay band, u u isto vrijeme u Insideu odličan buzetsko-pazinski duo Stand by. U Onyxu će nastupiti novi pazinski bend Midnight rain, s početkom u 23 sata.


Midnight rain

Midnight Rain je cover band iz Pazina osnovan 2010. godine, te od tada aktivno svira. Članovi benda su nakon godina sviranja u raznim glazbenim formacijama, okupljeni u sastavu: Ivanka Antolović, Marin Anđelini, Alen Zgrablić, Anton Benčić i Dario Budičin.
Marin Anđelini (gitara,vokal) je završio osnovnu glazbenu školu i svira u pazinskom blues bendu Blues Train, zajedno s Alenom Zgrablićem (bas gitara,vokal) i Antonom Benčićem (bubnjevi). Ivanka Antolović (vokal) pjevanjem se počinje baviti još u djetinjstvu u zborovima, klapama, bendovima i raznim duetima. Dario Budičin (gitara,vokal) završava osnovnu i srednju glazbenu školu u Puli, potom Glazbenu Akademiju u Zagrebu, a trenutno je zaposlen kao profesor gitare u Osnovnoj glazbenoj školi Pazin.

Stil benda može se opisati kao pop-rock-blues, s naglaskom na kvalitetu, kako odabirom repertoara, tako i izvedbe.
Repertoar Midnight Rain-a je zaista sveobuhvatan; od klasičnog rock’n’rolla, r&b-a, bluesa, preko soula, popa i funkyja pa sve do današnje moderne pop glazbe interpretirane na zanimljiv način. Opširan repertoar je u potpunosti prilagođen zabavama, kako za mase, tako i za intimnije događaje, a naglasak na njegov zabavni karakter dolazi u prvi plan.

Replay band

Pjevačica: Ujčić Valentina
Bass i vokal: Macinić Tony
Gitara i vokal: Luch Ivan
Bubnjevi: Prenc Deny
Klavijature i vokal: Mofardin Sebastijan

Replay band započeo je s radom 2007. godine. S početna 4 člana, uvijek nasmijani i veseli, zabavljali su publiku najčešće na pučkim feštama na području Istre. Već tada odlično prihvaćeni, raznovrsnim komercijalnim repertoarom polako su se probijali na glazbenoj sceni. Daljnjim nastupima i stjecanjem iskustava proširili su svoj repertoar te ga prilagodili mlađoj i starijoj publici. 2009. godine pridružuje se i ženski vokal, te je ta godina označila i prekretnicu radu. Danas iza sebe imaju brojne odrađene nastupe u caffe barovima, diskotekama, svadbama, maturalnim zabavama te svirkama na rođendanskim proslavama.

Stand by

Buzetsko-pazinski duo čine gitarist Nenad Dorčić i pjevačica Martina Dorčić, a na repertoaru su im lagane akustične obrade klasičnih rock skladbi od Vaughanove “Pride and Joy”, Dylanove “Knocking On The Heaven’s Door” i “Mrs. Robinson” legendarnog dua Simon & Garfunkel do nešto modernijih skladbi poput ultrapopularne Rihannine “Umbrelle”. Glazbom se bave, pojedinačno, još od osnovne škole, gdje su počinjali na raznim nastupima mladih pjevača i postizali zapažene rezultate. Posljednjih nekoliko godina djeluju kao duo nastupajući na raznim prigodama.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.