Dani Julesa Vernea: Uključujemo vremenski stroj!

1867workshop.jpgNakon uspjelog lanjskog pokusa sa “vraćanjem” milog nam grada natrag u 1867. godinu, ove godine nastavljamo započeto i pozivamo sve kreativce da nam se pridruže na radionici koja će započeti u subotu 27. lipnja u 10:00 u Turističkom uredu u Pazinu. Izrađivati ćemo replike starih natpisa poslovnih prostora, na osnovu saznanja sa starih razglednica i iz povijesnih dokumenata, na potezu od Trga male funtane do Kaštela, a i svaka druga ideja biti će dobrodošla! Materijal, boje i osvježenje osigurani!

Isto tako, pozivamo sve koji žele rezervirati kostim za sudjelovanje na završnici Dana Julesa Vernea u nedjelju u 17:00 da se obrate u Caffe bar Sax u Pazinu, Ljiljani Bertoša, svakoga dana u prijepodnevnim satima, od utorka do četvrtka. Kostimi se zahvaljujući sponzoru koji je želio ostati anoniman, ipak ni ove godine neće naplaćivati!

Preuzimanje kostima biti će u subotu u garderobi Spomen doma od 12:00 nadalje.

I, na kraju, pozivamo sve koji bi se htjeli okušati u glumačkoj ulozi kao austrijski vojnici ili mađarski grofovi da se jave u Turistički ured. Dosadašnji su glumci nakon svih ovih godina zaslužili unapređenje, pa ima nešto mjesta i za “nove snage”. Tako će se u ulozi glavnog vojnog suca ove godine po puta okušati i naš novi Gradonačelnik Renato Krulčić, a možete i vi!

http://sredisnja-istra.hr/verne/

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.