Darko Rundek i Ekipa na Festivalu Rocks&Stars @ Cave Romane

Darko Rundek i njegova Ekipa nastupom na mističnoj pozornici starog rimskog kamenoloma Cave Romane u istarskom Vinkuranu na festivalu Rocks&Stars 28. srpnja jamči publici nezaboravan doživljaj.

Rundekova glazbena raskoš i jedinstvena interpretacija, uz vrhunsku Ekipu, brojne promjene instrumenata i uloga unutar benda u samo jednom koncertu upravo će u bogatoj prirodnoj scenografiji kamenoloma doći još više do izražaja.

Sve ljubitelje istinskog gušta očekuje glazbena alkemija ispunjena sočnim i energičnim nastupom vrsnih umjetnika koji znaju recept za autentičnu komunikaciju s publikom. Uz već poznate hitove Rundek će s Ekipom izvesti i novi singl Pješčane oluje koje će ljetnu noć na Medulinskoj rivijeri dodatno začiniti sa živom energijom i senzualnim ritmom što će ustreptati odmorna i ljetom očarana srca.

Nakon Rundekove jedinstvene glazbene interpretacije publiku će 31. srpnja dočekati istinski virtuoz, Stefan Milenković, svjetski poznati violinist. 1. i 2. kolovoza rezervirani su za nesvakidašnje otkrivanje Izraela jer će mentalist Roy Yozevitch pročitati publici misli, a duo Ozone predstavit će klezmer glazbu i to u elektro verziji. Uz originalan nastup mentaliste i glazbenog dua publika će moći uživati i u izložbi svjetski poznatog fotografa Gilarda Benarija, Drugačiji pogled na Izrael. Drugog dana programa Discover Israel publiku očekuje jedan od najboljih izraelskih i svjetski poznatih bendova Acollective koji će publiku oduševiti transformativnom moći. Publici će predstaviti jedinstven miks glazbenih žanrova, od boogie-folk glazbe do elektronskog jazza i bliskoistočnog bluesa.

Stojan Matavulj sa svojom komedijom blues cabaret Komušanje mozga 3. kolovoza osigurat će dobru dozu humora, a svjetski najpoznati ženski gudački kvartet Bond očarat će publiku 9. kolovoza s fenomenalnim miksom klasične, latino, etno, jazz, rock, pop, electro, indijske i glazbe srednjeg istoka.

Festivalsko ljeto sigurno neće proći i bez dobro poznatih hitova svjetski poznatog sastava Ricchi e Poveri koji će 15. kolovoza evocirati brojne ljetne uspomene. 22. kolovoza, Medulinska rivijera, organizator festivala Rocks&Stars svim gostima poklanja interaktivnu predstavu Crispo koja će publici dočarati ugođaj rimske gozbe nakon povratka vojnika iz bitke. Program Festivala nalazi se na www.caveromane.com

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.