David Dujanić pojačao Pazinjane

NK “Pazinka Qubik”Prvog radnog dana ovoga tjedna uoči večernjeg treninga nogometašima “Pazinke Qubik” predstavljen je novi suigrač David Dujanić, koji je potom s njima odradio i prvi trening. Tako je Uprava pazinskog kluba nakon Androšića redove osvježila još jednim bivšim prvoligaškim igračem, pokazujući da ove sezone klub ima ozbiljne namjere.

Radi se o iskusnom veznjaku poniklom u susjednom “Žminju”, koji je svoj talent iskazao već u pionirima, čime je zaslužio poziv u “Varterks”. Nakon toga bio je junior “Hajduka”, a kasnije je igrao za “Novalju”. Vratio se na neko vrijeme u “Žminj”, no ubrzo preko “Pomorca” odlazi u “Karlovac”, s kojim je bio u njegovom drugoligaškom i sadašnjem prvoligaškom izdanju.

Proteklu je sezonu proveo u “Pomorcu”, no dosta je pauzirao zbog ozljede i operacije prepona. Sada je potpuno spreman, a kako se nadaju u klubu, prvi pravi ispit mogao bi imati već sljedeće srijede, u pretkolu Kupa, kada Pazinjani ugošćuju “Zadrugara” iz Hrastovskog, člana Prve ŽNL Varaždinske županije.

– Ozljeda me protekle sezone dosta udaljila s travnjaka, no sve je to iza mene i spreman sam za nove izazove. Zaželio sam se doma pa je Pazin kao jedna od zdravijih sredina u današnje vrijeme bio logičan potez. Poznata mi je tradicija i najnovija situacija pazinskog kluba pa se za dolazak nije bilo teško odlučiti. Poznajem igrače i smatram da su jedna od boljih ekipa lige, što potvrduju i rezultati. Na meni je da se što prije uklopim i dam maksimum ne bismo li ostvarili zadane ciljeve – najprije dogurati što dalje u Kupu, a zatim osigurati nastup u Trećoj ligi, rekao je Dujanić.

M. Pilat / Glas Istre

1 komentar na “David Dujanić pojačao Pazinjane”

  1. fik napisao:

    legendo!!!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.