Davor Šišović dobitnik nagrade koju dodjeljuje HAZU

Davor ŠišovićNaš pazinjan, novinar, publicist i istraživač povijesnog i duhovnog naslijeđa Istre, Davor Šišović, jedan je od dobitnika nagrade J.J. Strossmayer za djelo “I bi svjetlo – Nikola Tesla”. Nagradu dodjeljuje Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom u okviru Međunarodnog sajma knjiga Interliber koji počinje sutra.

Djelo koje je nagrađeno za najuspješniji izdavački pothvat u kategoriji tehničkih znanosti rad je grupe autora među kojima je i ime Davora Šišovića. Monografiju “I bi svjetlo – Nikola Tesla” uredio je Zoran Filipović, a među devetoricom autora sam i ja – kaže na svom blogu bookaleta.blog.hr – Davor Šišović, s tekstom “Nikola Tesla kao inspiracija umjetnicima”. Autori ostalih priloga u knjizi su Zvonimir Jakobović, Korado Korlević, Mihovil-Bogoslav Matković, Vladimir Paar, Dalibor Perković, Branimir Pofuk i Miroslav Radman.

Iskrene čestitke
iPazin team

3 komentara na “Davor Šišović dobitnik nagrade koju dodjeljuje HAZU”

 1. gogz napisao:

  Svaka čast, Šiška!
  Eko, došlo vrijeme da i nagrade počnu padat… :)

 2. centar napisao:

  Čestitam kolegi Šišoviću. Kad će se prijaviti na neki kvzi, ovaj puta na Najslabiju kariku, volio bih ga gledat tamo! :)

 3. vmelkic napisao:

  Čestitke Davore! Zasluženo definitivno! :)

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.