Davor Sloković novi predsjednik Gradske podružnice IDS-a Pazin

Davor Sloković jednoglasno je izabran za novog predsjednika Gradske podružnice IDS-a Pazin, odlučeno je u subotu, 18. studenog, na Izbornoj skupštini GP IDS-a Pazin.

Na Izbornoj skupštini Gradske podružnice IDS-a Pazin, za članove predsjedništva izabrani su: Marko Breščić, Mirjana Galant, Hani Glavinić, Vedran Ivančić, Renato Krulčić, Vladimir Krulčić, Suzana Ladavac, Damir Milanović, Dragan Šipraka i Valter Žgrablić.

Također, Izborna skupština jednoglasno je podržala i sljedeće kandidature: Renato Krulčić kao kandidat za potpredsjednika IDS-a, Igor Merlić za člana Predsjedništva IDS-a, Zlatko Jurman za tajnika ZP Pazinštine, Adriano Lušić za člana Predsjedništva ZP Pazinštine te Serđo Rigo za Garantni odbor IDS-a.

Novoizabrani predsjednik GP IDS-a Pazin, Davor Sloković, zahvalio se prisutnim članovima na ukazanom povjerenju te istaknuo kako mu je cilj unaprijediti i dodatno poboljšati rad pazinskog IDS-a, čime bi se dodatno učvrstila i ojačala pozicija IDS-a u Pazinu.

Novoizabrani predsjednik je predložio program rada GP IDS-a Pazin za razdoblje 2017. – 2020. godine, koji se sastoji od 10 detaljno razrađenih točaka. Tako se Sloković zalaže za pojačani rad na formiranju ogranaka po mjesnim odborima, edukaciju svih zainteresiranih članica i članova, a posebice mlađih, raznim oblicima suradnje sa tijelima IDS-a i drugim podružnicama, pojačanom aktivnošću u humanitarnom radu, pojačanoj komunikaciji sa Klubom žena IDS-a Pazinštine i Klubom mladih IDS-a Pazinštine, ali i na produbljenju i osnaživanju suradnje sa koalicijskim partnerima.

„ U slijedeće četiri godine intenzivno ćemo raditi na proširenju članstva, za što postoji veliko zanimanje naših sugrađana te ćemo i dalje ustrajati na transparentnost i otvorenosti naše organizacije, s ciljem da dodatno približimo politiku grada svim Pazincima i Pazinkama“, kazao je Sloković.

Nadalje, Sloković se zahvalio svom prethodniku Draganu Šipraki kazavši kako su njegovi rezultati itekako vidljivi:“Učinjeno je puno u proteklom razdoblju, a danas je IDS Pazin izuzetno složna, zdrava i proaktivna organizacija, u kojoj vlada entuzijazam među članstvom i želja za doprinos cjelokupnoj zajednici. Vjerujem da je to najbolji dokaz da se Pazin nalazi na dobrom putu.“

Prethodni predsjednik pazinske podružnice IDS-a Dragan Šipraka zahvalio se svima na snažnoj podršci tijekom prošlih mandata te je čestitao novom predsjedniku poželjevši mu puno uspjeha u radu. Šipraka je dodao kako je ponosan što je realizirana većina programa IDS-a za Grad Pazin te je naposljetku izrazio zadovoljstvo što je izabran za člana predsjedništva gradske podružnice kazavši kako će uvijek biti na raspolaganju i svojim iskustvom doprinijeti razvoju Pazina.

Na Skupštini GP IDS-a Pazin izabrani su i fiducijari za Sabor IDS-a: Rajko Ardalić, Zoran, Bravar Radojka Jašić, Zlatko Jurman, Vladimir Krulčić i Neven Rimanić dok su za njihove zamjenike izabrani Gianfranco Dušić,  Brigita Dušković, Paolo Jurčić, Dean Mlekuš, Vojko Mogorović i Maja Zidarić Pilat.

http://www.istarski.hr/node/45604-davor-slokovic-novi-predsjednik-gradske-podruznice-ids-a-pazin

5 komentara na “Davor Sloković novi predsjednik Gradske podružnice IDS-a Pazin”

 1. El Bahatee napisao:

  Čestitam gospodinu bahatiju na tituli

 2. Anonimno napisao:

  nikad neću kapit zač se jenemu tako normalnemu i štabelemu čoveku treba pačat sa šporkon politikon i onakovon ekipon okoli sebe
  već bimo ga štimali da je nezavisan nego da je u bilo kojoj stranki
  su ga oblembali i iskoristili, i tako će ga hitit ća kad in bude presta rabit
  škoda

  1. škatula napisao:

   blago vami, vi bar znate čovika. ja nikad nisan čuja za njega. ča je tajsti stori za pazin?

 3. Anonimno napisao:

  ke školu je finija?

 4. Anonimno napisao:

  ne znan ke školu je finija ali ča to znači da mi ki nismo finili školu aš forši naši nisu imali šoldi za je plaćat onda mi manje vridimo
  ja mislin da za bit čovik ne rabi škole
  i da nikakova škola od hudobe ne stori čovika

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.