Deložacija u Brkaču: Policija ušla u kuću i iznijela ljude

Trenutno je u tijeku najavljena deložacija u Brkaču. Oko 11 sati policija je provalila vrata kuće obitelji Milanović i počela iznositi članove obitelji i aktiviste Živog zida i odnositi ih u policijski kombi. U međuvremenu u kuću su ušli i ovrhovoditelji. U kući se nalazilo osmero članova obitelji Milanović. Policija medijima nije dopustila ulaz u samo mjesto, a u samu kuću ne može ući niti odvjetnica obitelji, piše Glas Istre.

Iz sela je upravo izašla Morena Milanović, kći Lina Milanovića, koja kaže da su provalili u kuću i sve razbili. Specijalci ili zaštitari, priupitao je novinar Glasa Istre?

– To su specijalci napravili, tvrdi Morena Milanović i dodaje da su cijelu obitelj iznijeli iz kuće i “potrpali” u “marice”, a sad iznose i aktiviste Živog zida koji su bili u kući s obitelji. Živi zid na svom Facebook profilu od jutros uživo prenosi napetu situaciju u Brkaču gdje pedesetak djelatnika interventne policije pokušava onemogućiti prosvjednike da spriječe deložaciju sedmeročlane obitelji Milanović, donosi Glas Istre.

2 komentara na “Deložacija u Brkaču: Policija ušla u kuću i iznijela ljude”

  1. SFSN napisao:

    Dakle., gospodine Zecu sve najgore., kolega.. marš u 3PM

  2. Karolina napisao:

    A u meduvremenu, kao posljedica blokade podrucja, kuhani obroci iz Doma za odrasle Motovun, sa sjedistem u Brkacu, nisu mogli biti dostavljeni potrebitima iz istog podrucja .
    Tako izgleda posljedica, naizgled humanitarne akcije Zivog zida . 50-tak zaista potrebitih ostali gladni ni krivi ni duzni danas, a placaju svoje racune redovno.

    Policiji : detaljnija obrada podrucja ubuduce, kad cini se jos uvijek nije standard.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.