Deveti memorijalni košarkaški turnir Marijan Salamun – Salko

2Deveti memorijalni košarkaški turnir Marijan Salamun – Salko ove godine ponovno ima izvrsne sudionike. Tradicionalno u goste dolazi ekipa Split CO koja je lani pod vodstvom mladog trenera Hrvoja Radanovića osvojila turnir, a ove godine su kao predkadeti osvojili naslov prvaka Hrvatske, dok je Kotrulja bio proglašen najboljim igračem.

Ove godine Split vodi Domagoj Kujundžić koji je predlani također vodio ekipu u Pazinu te najavio kako mu je drago što dolazi opet u Pazin. Prošlu godinu je proveo na klupi seniorske ekipe Splita kao pomoćni trener. Unatoč poznatih problema vezanih na klub, “žuti” dolaze na turnir i u pazinskom klubu to posebno cijene.

Benetonbasket Treviso u čijem je vodstvu pazinski prijatelj sportski direktor Paolo Pressacco ima opet respektabilnu generaciju. Nakon lanjskih problema sa seniorima i „preskoka“ turnira evo ponovno „biancoverdi“ dolaze u Pazinu. Prije nekoliko godina u redovima Benetonbasketa blistao je Alesandro Gentille jedan od oslonaca seniorske reprezentacije Italije na tek završenom prvenstvu Europe u Ljubljani.

Treći sudionik turnira je Olimpija iz Ljubljane. Treneri su Dežman i Drvarič, poznata imena u svijetu košarke. U rosteru je i poznato košarkaško prezime Macura.

Domaćini kao i uvijek nastojati će igrački u svojim mogućnostima parirati renomiranim gostima. Ekipu vodi mladi pazinski trener Ivor Sirotić, a primarni cilj je da dečki ostave što bolji dojam pred roditeljima, prijateljima i sugrađanima, javljaju iz kluba.

Petak, 27.09.2013.

18:00h KK GHIA STAFF PAZIN Pazin – KK UNION OLIMPIJA Ljubljana
20:00h KK SPLIT CO Split – BC BENETTON Treviso

Subota, 28.09.

18:00 h KK GHIA STAFF PAZIN Pazin–BC BENETTON Treviso
20:00 h KK SPLIT CO Split – KK UNION OLIMPIJA Ljubljana

Nedjelja, 29.09.

10:00h KK BC BENETTON BASKET Treviso – KK UNION OLIMPIJA Ljubljana
12:00h KK GHIA STAFF PAZIN Pazin – KK SPLIT CO Split

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.