„Dio mene“ tradicionalna izložba DLS Pazin

Društvo likovnih stvaratelja Pazin nastavlja 40-ak godina dugu tradiciju obilježavanja 1. svibnja, Praznika rada skupnom izložbom svojih članova.
Pazinski se likovnjaci na ovoj izložbi predstavljaju recentnim radovima u raznim slikarskim tehnikama, fotografijama te radovima primijenjene umjetnosti.

Voditeljica LG Galerije Irina Kivela Ukotić u katalogu izložbe navodi:

„Majska izložba Društva likovnih stvaratelja „Dio mene“ prozor je i/ili slika „vremena“ njezinih članova. Izloženi radovi satkani su od „vremena“ i oslikavaju njihove osobnosti, raspoloženja, vještine, tehnike, promišljanja, ideje, strasti, igre, slobodno vrijeme…
Autori vješto koriste danas tako dragocjeno „vrijeme“ loveći jednu od tisuću sličica života, zaustavljaju trenutak, oblikuju ga i nesebično dijele sa nama u galerijskom prostoru društva, darujući publici, prijateljima i sugrađanima „dio sebe“.
Njihove različitosti, pristup temi, odabir materijala, kadar i na koncu realizacija zamišljenog djela daju nam mogućnost da ih zaista bolje upoznamo. Trud i vrijeme, nadahnuće i stvaralaštvo autora ove izložbe velik je doprinos stvaranju sretnijeg svijeta.
Vrijeme promjena tako rijetko dolazi, a na svakome od nas je da najbolje iskoristi upravo „ovo“ vrijeme. Vrijeme u cilju stvaranja sretnijeg svijeta u našem domu, našoj galeriji i našem gradu.“

Otvorenje izložbe „Dio mene“ biti će u četvrtak 26. travnja u 19 sati, a moći će se razgledati do 8. svibnja radnim danom od 10-12 i 17-19 sati, subotom 10-13 sati.

Dobrodošli!

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2021.