Dječaci KK Ghia Staff Pazin zaustavljeni u finalu

2 Nakon što su i u redovnom i play offu osvojili naslov prvaka Istarske lige uslijedile su nove utakmice pazinskih dječaka rođenih 2001. i mlađi. U redovnom prvenstvu Primorsko-istarske lige (hrvatski i slovenski klubovi) su osvojili prvo mjesto uz jedini poraz sa pola koša i to košem u zadnjoj sekundi od KK Kastav.

Konačan plasman u redovnom dijelu izgledao je ovako:

1. GHIA STAFF PAZIN 4 – 1 (+22)
2. KASTAV 4 – 1 (-10)
3. PLAMA PUR 4 – 1 (-12)
4. SEŽANA 1 – 4 (+20)
5. STOJA 1 – 4 (-6)
6. CRIKVENICA 1 – 4 (-14)

Na završnom turniru danas na play off u Kastvu najprije je KK Ghia Staff Pazin pobijedio Sežanu sa 54-34, a zatim je ekipa Plama Pur iz Ilirske Bistrice pobijedila domaći Kastav sa 18 razlike. Tada su uslijedile utakmice za plasman. Za 5. mjesto Stoja je pobijedila Crikvenicu sa 15 razlike, a za treće mjesto Kastav je pobijedio Sežanu sa 20 razlike.

U finalnoj utakmici play offa dječaci Ghia Staff Pazina nastupili su oslabljeni bez odsutnih blizanaca Marka i Luke Krulčić. Igrala se odlična utakmica neizvjesna do zadnje sekunde. Pazinci imaju zadnji napad i potvrdu naslova prvaka iz regularnog dijela prvenstva. Lopta ide do Gvida Guština na kojem je napravljen prekršaj, ali suci ostaju nijemi. Treneri Dario Lukšić i Nevio Ferenčić su ostali bez teksta i slijedi veliko veselje dječaka Plama Pu iz Ilirske Bistrice koji su pobijedili s pola koša ili preciznije sa 39:38. Iskustvo više za pazinske dječake u svom razvitku da pobjedu osiguraju i prije zadnjega napada i ne ovise o sudačkoj odluci, ali i čestitke na još jednom odlično odigranom turniru uz napomenu da je igrač KK Ghia Staff Pazin playmaker Luka Zajc izabran u petorku turnira javljaju iz kluba.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.