Dječja olimpijada u Pazinu

U povodu ovogodišnjeg Dana Grada, Dječji vrtić „Olga Ban“ (dalje: Vrtić) ove godine organizira :

– Olimpijski festival – 20. svibnja, i
– izložbu dječjih likovnih radova u izlozima gradskih trgovina i banaka – od 26. svibnja do 5. lipnja.


Već uobičajeno u ovom dijelu godine, a uoči Dana Grada, osmi put za redom Vrtić, u suradnji s roditeljima djece polaznika, Zajednicom sportskih udruga Grada Pazina, županijskim Crvenim križem, gradskom Vatrogasnom postrojbom, predstavnicima gradskih sportskih klubova i udruga te zainteresiranim pojedincima, prijateljima pazinskog Vrtića organizira 8. Dječju olimpijadu.

Na Gradskom stadionu od 9 do 11 sati 470 djece iz pazinskog matičnog i sedam područnih vrtića: iz Cerovlja, Gračišća, Karojbe, Lupoglava, Motovuna, Sv. Petra u šumi i Tinjana takmičit će se u nogometu, trčanju, skakanju, bacanju loptice, potezanju konopa ,skakanju u vreći, vožnji tricikla i na poligonu.

Organizaciju ove manifestacije potaknuo je Hrvatski olimpijski odbor – Ured za lokalni sport, koji sudionicima Olimpijade osigurava sportske majce, kape i nagrade ( diplome,medalje i pehare ). Napitak nam je osigurao Savez sporova istarske županije , a sve ostalo je organizirao i osigurao Vrtić.

Pazin.hr

2 komentara na “Dječja olimpijada u Pazinu”

  1. Student napisao:

    Svaka čast, takvih stvari treba našem gradu. Di ste svi vi “čuvari” grada, ovo ne komentirate?!

    1. blblbla napisao:

      ma šta ti student znaš kakvih stvari treba. Jedno dječje natjecanje ističeš kao kontru?pa to se natjecanje održava u svakom gradu i ljudi za to dobivaju plaću. eli,eli, lama azavtani!!!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.