Dječji olimpijski festival 2015.

2U petak 08. svibnja 2015. u 9 sati na gradskom stadionu u Pazinu zapaljena je olimpijska baklja i podignuta olimpijska zastava kao znak za početak 14. Olimpijskog festivala Dječjeg vrtića „Olga Ban“ Pazin. Natjecatelje, suce, navijače i sve ostale okupljene pozdravila je ravnateljica vrtića “Olga Ban” Pazin Vesna Rusijan, a nakon nje i dogradonačelnica Grada Pazina Mirjana Galant.

Okupilo se više od 500 djece iz pazinskog i svih sedam područnih vrtića (Cerovlja, Gračišća, Karojbe, Lupoglava, Motovuna, Svetog Petra u Šumi i Tinjana). na stadionu je bilo i 100-tak njihovih odgajateljica, vanjskih suradnika i suradnica te studentica.

Prije samog početka natjecanja djecu su uz glazbu zagrijale trenerice, Kristina, Lorena, Lea, Ida i Ema.

Natjecanja su provedena u nogometu, trčanju, skakanju, bacanju loptice, potezanju konopa, skakanju u vreći, vožnji tricikla i na poligonu.

Na kraju zahvale otišle su svim organizatorima Olimpijskog festivala a to su: zaposlenici dječjeg Vrtića „Olga Ban“. Hrvatskom olimpijskom odboru i Savezu sportova Istarske županije, koji su osigurali majice, pehare i medalje, isto tako zahvale su otišle prema svim suradnicima: Crvenom križu, Vatrogasnoj postaji Pazin, Armandu Lušetiću iz Zajednice sportskih udruga Grada Pazina, sucima i svima koji su omogućili da Olimpijada protekne u najboljem redu.

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.