Djed Mraz razveselio pazinske mališane

djed_mraz_2012_1U petak, 21. prosinca 2012. godine Djed Mraz je posjetio Pazin. Ujutro su ga dočekala djeca u Dječjem vrtiću Olga Ban Pazin, gdje su im podijeljeni poklon-paketi. U popodnevnim satima upriličen je doček Djeda Mraza u Spomen domu za dvjestotinjak djece, njihovih roditelja i ostalih članova obitelji, koji nisu polaznici dječjeg vrtića. Uz pomoć naših volontera i učenika Osnovne škole, Spomen dom je zablistao u čarobnom Božićnom ruhu.

Osim podjele poklon-paketa, program je obogatila i predstava Ljepotica i zvijer, u kojoj su glumila djeca, polaznici radionica Gradske knjižnice Pazin. Uz predstavu djeca su mogla uživati i u nastupu talentirane mlade pjevačice Mirte Krsnik i plesne skupine Roxy dance. Bilo je tu spužvastih sprava za djecu, mnogo drvenih kocaka za slaganje, likovna radionica te mnogo dobrog raspoloženja, pjesme i plesa.

djed_mraz_2012_2

Istoga dana, djecu  prvih i drugih razreda, Produženog boravka, Posebnih razrednih odjela Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin te djecu prvih i drugih razreda područne škole u Trvižu i Kašćergi dočekalo je iznenađenje pod borom. Svaki je razred dobio zajednički poklon s pismom Djeda Mraza. Tako je čarolija Božića obišla i školsku djecu, javljaju iz Društva naša djeca.

djed_mraz_2012_3

 

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2021.