Djed Mraz stiže kočijom

djed_mraz1.jpgSadržajan program predblagdanskih aktivnosti za najmlađe Pazince pripremilo je Društvo Naša djeca, a za stvaranje božićne atmosfere već se brinu polaznici likovnih radionica namijenjenih učenicima nižih razreda osnovne škole.

Do srijede će izrađivati ukrase za uređenje Spomen doma, gdje će istoga dana početi i blagdanski programi namijenjeni najmlađima. U prijepodnevnim će satima polaznici kreativnih radionica Gradske knjižnice dvaput izvesti predstavu “Snjeguljica” za djecu iz pazinskog vrtića. Istoga dana u podne članovi pazinske plesne skupine The Spirit za djecu nižih razreda osnovne škole izvest će plesnu predstavu “Pepeljuga”.

Najsvečaniji dan za pazinske mališane bit će petak kada će Djed Mraz kočijom prijepodne doći u vrtić i podijeliti darove tamošnjim mališanima, dok će se u 17 sati u Spomen domu naći s djecom koja još ne idu u vrtić. Djeda Mraza će tom prigodom dočekati porečke i tek osnovane pazinske mažoretkinje, a ponovno će se prikazati i predstava “Snjeguljica”.

Iz pazinskog DND-a pozivaju roditelje djece s područja grada Pazina koja ne pohađaju vrtić, a koja još nisu dobila pozivnicu za podjelu blagdanskih paketića, da se radi uvrštenja u evidenciju jave u gradski Upravni odjel za društvene djelatnosti.

Davor Šišović
Glasistre.hr

2 komentara na “Djed Mraz stiže kočijom”

  1. celsior napisao:

    U koliko sati će se održati predstave za djecu?

  2. Marina napisao:

    Program počinje u 17,00 sati dolaskom Djeda Mraza, a sama predstava bi se trebala odigrati u 17,30 u maloj koncertnoj dvorani Spomen doma.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.