Dodijeljeni znakovi Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko, među dobitnicima i pazinski ICE

hrvatska_kvaliteta.jpgHrvatska gospodarska komora dodijelila je 17 znakova Hrvatska kvaliteta i 10 znakova Izvorno hrvatsko predstavnicima 21 tvrtke, obrta i udruga. Za proizvode je dodijeljeno 15 znakova, a za linije proizvoda 12, a na taj način osigurava se lakši proboj na tržištu te ulijeva povjerenje potrošačima. Među dobitnicima znakova su Đuro Đaković Zavarene posude, Dilj, Kutjevo, Holcim mineralni agregati, Naturalis, Leko, ICE BIS i drugi, te se sada na popisu dobitnika ovih priznanja nalazi ukupno 194 subjekata u Hrvatskoj.

Predsjednik HGK Nadan Vidošević rekao je na dodjeljivanju prava korištenja znakova da samo proizvodnja kvalitetnih dobara može Hrvatsku izvući iz gospodarske krize i osigurati opstanak hrvatskih tvrtki na međunarodnom tržištu.

Pazinskoj informatičkoj tvrtci ICE d.o.o. Pazin dodijeljen je znak Izvorno hrvatsko, što uključuje i znak Hrvatske kvalitete za liniju poslovnih aplikacija ICE BIS (ICE Business Information Solutions), za financijsko računovodstvo, knjigovodstvo, ali i specifične poslovne procese. Na popisu dodijeljenih znakova otprije se nalaze Kamen d.d. Pazin sa Izvorno hrvatsko i čuvenim istarskim kamenom kanfanar, selina, kirmenjak i valtura, te Hrvatska kvaliteta Agencije Sandra, Pazin za liniju svojih vjenčanica.

franko_20110223.JPG

Hina / iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.