Dodjela paketa nisko energetskih žarulja novim bračnim parovima

Nakon uspješnih realizacija u sklopu Nacionalnog projekta Sustava gospodarenja energijom u gradovima i županijama, te nedavno postavljenih EE info panoa i otvorenja EE Info ureda, Grad Pazin pokrenuo je novi vlastiti projekt uz potporu UNDP Hrvatska (Agencija Ujedinjenih naroda za razvoj).

Bit će predstavljen novi projekt, kroz koji će Grad Pazin svim novim bračnim parovima, s prebivalištem na području Grada Pazina, dodijeliti paket nisko energetskih žarulja, kako bi ih time potaknuo na efikasniju potrošnju njihove električne energije.

Grad Pazin postaje time prvi grad u Istri i među prvima u Hrvatskoj koji će započeti sa sličnim aktivnostima poticanja vlastitih građana na efikasnu potrošnju električne energije.

Konferencija za medije održat će se u petak, 03. veljače 2012. godine u 11,00 sati u velikoj vijećnici Grada Pazina, u ulici Družbe Sv. Ćirila i Metoda 10, na kojoj će dva nova bračna para primiti paket nisko energetskih žarulja od strane gradonačelnika Renata Krulčića, a medijima će se obratiti:Renato Krulčić, pazinski gradonačelnik, Daniel Maurović, pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav, prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Pazina te Anita Klanac, koordinatorica na projektu – Regionalno provođenje SGE projekta.

8 komentara na “Dodjela paketa nisko energetskih žarulja novim bračnim parovima”

 1. Anonimno napisao:

  Koje su to nisko energetske žarulje, Živine, natrijeve? Molim odgovor. Hvala.

 2. Hrkljuš napisao:

  Mladim parovima dijele sijalice koje isijavaju kancerogene spojeve. Ja bih pričekao sa time dok netk ne napravi ozbiljno znanstveno istraživanje koja već možda postoje, ali ih se ne smije objavljivati.

  1. Anonimno napisao:

   Mislim da već postoji i datum kada će svi morati imati te žarulje koje nam štete.

  2. antiteist napisao:

   reptili, masoni, iluminati, blabla, trućtruć, serser, kenjkenj…

   1. Anonimno napisao:

    Bilo bi dobro da se malo informiraš prije nego počneš seruckat.

 3. pazar napisao:

  A koji su to novi bračni parovi? Zašto su izostavljeni zainteresirani pojedinci?

 4. Vukfuk napisao:

  To je direktni napad na pronatalitetnu politiku. Ma kakve žarulje mrak je zakon. Još neka ukinu interenet i onda svi hojlatija u mrak. Evo odo sad i ja

 5. Silikon napisao:

  … Uostalom, tako loše svjetle da je to milina. Katastrofa su! A i to ča Icke priča ni za odbacit.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.