Dogovorena suradnja između HNK „Rijeka“ i NK „Pazinka“

2Jučer u 17,30 sati u prostorijama riječkog kluba uz prisutnost predstavnika HNK Rijeka, člana Uprave, Dean Šćulac i sportskog direktora Srećko Juričić, te predstavnika NK Pazinke, gradonačelnika Grada Pazina Renato Krulčić, predsjednika kluba Damir Milinović potpisan je dugoročni sporazum o reguliranju međusobnih odnosa vezanih uz organizaciju omladinskog pogona obaju klubova.

Škola nogometa NK Pazinka i HNK Rijeka ovim sporazumom zajednički će raditi na organizaciji treniranja i sudjelovanja mlađih uzrasnih kategorija, od predtakmičara pa do uzrasta juniora.

Suradnja HNK Rijeke i NK Pazinke putokaz je ka još jednoj zajedničkoj suradnji kojom se želi mladim naraštajima osigurati kvalitetno i uspješno treniranje te bavljenje sportom.

Zajedničkim programom suradnje osiguravalo bi se što kvalitetnije treniranje te mogućnost određenog broja mladih nogometaša za zajedničko nastupanje u sklopu čega je osigurano i kvalitetno praćenje obaju voditelja škole nogometa te trenera po pojedinim uzrasnim kategorijama.

Na ovaj način NK Pazinka ostvaruje bolje uvjete i kvalitetniji rad škole nogometa dok HNK Rijeka širi bazu iz koje će se selekcionirati kvalitetni igrači.

Uz osiguranu kvalitetnu infrastrukturu, koja obuhvaća kvalitetno treniranje, pristup stadionu, tribinama, svakako će se dati na važnosti kojom se pristupa ovom projektu.

Budućnost mladih i osiguranje kvalitetnog bavljenja sportom svakako je jedan od glavnih prioriteta.
putokaz

Predstavnici NK Pazinke nakon potpisa su prokomentirali kako im je jako drago što se potpisao ugovor o dugoročnoj suradnji. Vjeruju u budućnost grada Pazina i okoline. Od osnutka kluba 1948. godine do danas klub je naprekidno radio na svim uzrastima pokušavajući mlade kategorije odgojiti da se bave sportom. Nadamo se da će današnjim potpisom dugoročne suradnje dobiti još bolje rezultate NK Pazinke kako bi svi shvatili da je sport ono najbitnije za razvoj čovjeka.

nk-rijeka.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.