Dominik Anđelini nagrađen za najbolji istraživački rad

2Od 15. do 16. svibnja 2015. godine održana je u Boćarskom domu u Zagrebu 27. smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske. Na smotri je sudjelovalo 55 učeničkih zadruga iz cijele Hrvatske koje su na županijskim smotrama ostvarile najbolji uspjeh.

Učenička zadruga Parentino SŠ Mate Balote konkurirala je u kategoriji istraživačkih radova. Ukupno je izlagano 12 istraživačkih radova u dvije kategorije, osnovne i srednje škole. Najbolji u kategoriji srednjih škola bio je učenik Balote Dominik Anđelini, IV. razred poljoprivrednog programa. Njegov rad “Senzorne karakteristike Malvazije istarske proizvedene sa različitim sojevima komercijalnih kvasaca” postigao je zavidnih 48,75 bodova od ukupno 50 mogućih te tako osvojio prvo mjesto. Mentori u izradi istraživačkog rada bili su Margita Žiković, nastavnica u poljoprivrednom programu i Kristijan Damijanić, predavač na Veleučilištu Rijeka, studij vinarstva Poreč. Dominik je na završnoj svečanosti zatvaranja smotre svoj rad još jednom vrlo uspješno prezentirao široj publici.

parentium.com

2 komentara na “Dominik Anđelini nagrađen za najbolji istraživački rad”

  1. Mario-Vitorio napisao:

    Dakle ovo zaslužuje i više od svake svake pohvale. Zacijelo vrlo zahtjevna i kompleksna tema iznimno važna u enologiji. Bravo, iskrene čestitke.

  2. kj napisao:

    Bravo Dominik. Cestitke!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.