Dominik Anđelini učenik generacije srednje škole Mate Balote

dominik_mate_balota_porec_2015Pred ispunjenim porečkim kazalištem, maturanti generacije 2014./2015. Srednje škole Mate Balote Poreč primili su jučer svoje diplome. Okupljenim maturantima opće i jezične gimnazije te onima ekonomskog, komercijalnog i poljoprivrednog smjera obratila se dogradonačelnica Grada Poreča Nadia Štifanić Dobrilović.

– Stigli smo do formalnog, ali izuzetno emotivnog čina koji me zaista čini ponosnom. Želim vam svima zahvaliti na tom ešto ste bili dobri učenici i ostvarivali dobre rezultate u školi i van nastavnih aktivnosti, na ponos svojih roditelja, profesora i nas iz grada, čestitala je maturantima zahvalivši pritom školi, ravnatelju i profesorima na kvalitetnom obrazovanju i nesebičnom dijeljenju vlastitih znanja i slobodnog vremena s učenicima.

Ravnatelj škole Krešimir Bronić je prije uručenja nagrada najboljim učenicima generacije svim maturantima poželio mnogo sreće u daljnjem obrazovanju i poslu, pohvalivši njihove rezultate i ostvarenja te dobar uspjeh na državnoj maturi.

Učenikom generacije je odlukom Nastavničkog vijeća za sektor poljoprivrede između stočetrdesetak maturanata proglašen Dominik Anđelini. Nina Ipša proglašena je učenicom generacije u obrazovnom sektoru ekonomije, trgovine i poslovne administracije, dok je za sektor gimnazije učenikom generacije proglašena Ivana Zec.

Okupljene maturante, profesore, roditelje i prijatelje su tijekom programa podjele diploma, pohvala i nagrada, zabavili vokalni nastupi Marine Žužić i Dunje Kureljak, učenica SŠ Mate Balote.

parentium.com

1 komentara na “Dominik Anđelini učenik generacije srednje škole Mate Balote”

  1. kj napisao:

    bravo Dominik

Komentiranje je onemogućeno.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.