Dostave hrane i pića za Pazin i okolicu

Popis subjekata u Pazinu i okolici koji dostavljaju hranu. Popis će se nadopunjavati.

PAZIN ZAPAD

Dragi kupci, od 18-22 sata vršimo dostavu hrane i pića u krugu od 10 kilometara. Broj za dostavu je 091/5922867.
Restoran će u to vrijeme biti zatvoren. Molimo vas da se pridržavate sljedeće procedure prilikom dostave hrane: Dostavljač će hranu ostaviti na pragu i pozvoniti vam, maknut će se od vrata minimalno jedan metar. Na sebi će imati zaštitne rukavice i masku. Kad otvorite vrata, prvo provjerite da je dostavljč dovoljno udaljen od vas, ukoliko je, uzmite hranu obavezno koristeći zaštitne rukavice. Dostavljač će na pragu pusiti i kovertu s računom u koju vas molimo da stavite novac i pustite kovertu na pragu. Ukoliko je potrebno vratiti novac, dostavljač će ostaviti ostatak na pragu, cijelo vrijeme poštujući minimalno metar razmaka.
Molimo vas da budete odgovorni i pametni, ukoliko su vam izrečene mjere karantene, nemojte nas zvati, ukoliko osjećate bilo kakave simptome i sumnjate na zarazu, nemojte nas zvati. Cuvajte sebe i sve druge oko vas!
Cijena dostave je 12,50 kuna neovisno o tome što naručujete. Meni je u slikama. @ Pazin Zapad Restaurant, Coffee & Wine Bar

Meni


CRNI DIMNJAK

Meni


“Je suis Inka” (Kod zvonika)

Za stavljanje na popis pišite na [email protected].

6 komentara na “Dostave hrane i pića za Pazin i okolicu”

 1. Anonimno napisao:

  BRAVO! Svaka čast! Život ne može i ne smije stati, prilagodimo se!

 2. rajbitlacan napisao:

  Sve pohvale restoranu pazin zapad. Dostava 12.50 kn , jedna margherita 49 kn!!
  Prava sitnica #nistenormalni #vrhunacsezone

  1. Anonimno napisao:

   Cijene su redovne, nisu ih podizali u ovoj situaciji iako objektivno imaju i oni puno veće troškove rada. Hrana na dnevnom meniju je jefitnija. Općenito je odlična i obimna. Ako ti je preskupo, naruči si drugdje ili si kuhaj sam.

   Ostali bi trebali ovakve poteze podržat i koristit, na obostranu korist. Puno riskiraju, ali pokušavaju opstati u ovoj situaciji bez davanja otkaza. Cijenimo to, ne gledajmo egoistično.

   1. rajbitlacan napisao:

    Niki ni spominja da su dizali cijene zbog situacije, zanima me kako imaju puno veće troškove od drugih pizzeria/restorana kad ste već upoznati sa njihovim troškovima. Forši se varan za cijenu dostave ako je dostava sa helikopteron onda cu kapit jer sigurno ne troši kao prosječna vitura …a i da ne zabimo danas su benzina i nafta šli spod 9 kn tako da i helikopter nebi toliko proguta.
    Poanta mojeg prethodneg komentara je bila da su cijene jedne najobičnije margerite previsoke ,ako jedino ja tako mislin onda ja nisan normalna osoba pa ću si popensat malo.
    Kad vidin cijene pizza u restoranima pizzeriama na top pozicijama (neću spominjat da nanke ne reklamiran kega) di doslovce moren past sa stolice u more onda se zapitan dal je ova pizza od zlata i ča toliko vrijedi pogled na ipsilon i benzinsku us mirise asfalta, benzina,nafte i plina.
    Priuštit si moren ,uopće ni problem al ću za tu cijenu pojest drugder jumbo margeritu ili ću si naručit dve i još ću rivat manču puštit.
    Nemojte me više pokušat uvjerit da su to normalne cijene jer ću van onda u sljedećen komentaru usporedit sa cijenama uže i šire okolice pa ćete vidit o čemu govorin.

 3. rajbitlacan napisao:

  Sad su stavili popust i dalje su skuplji nego u Dubrovniku 😅 živili troškovi haha

  1. Picajolo napisao:

   Ala šu.
   Ću ti ja speć jenu kad si fan pizze.
   More i mješana ili ča biš ti.
   P.S. Ja neću šparat sa sastojcima

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.