Download link na snimku sučeljavanja kandidata za Gradsko vijeće

Bubić - KrulčićNakon poprilično burne rasprave i komentara koji su uslijedili nakon sučeljavanja kandidata za gradonačelnika prošlog petka iPazin portal vam donosi i jučerašnju snimku sučeljavanja kandidata za Gradsko vijeće Grada Pazina koje se odvijalo na frekvencijama Radija 052 (104,3 MHz).

Protagonsti sučeljavanja bili su nositelji lista za Gradsko vijeće Grada Pazina a to su: Stjepan Gabrić (HDZ), Renato Kalac (HSU), Renato Krulčić (IDS) i Valter Milohanić (Nezavisni). Snimku možete preslušati ili skinuti na računalo klikom na sljedeći link.

DOWNLOAD LINK (cijela snimka u jednom komadu, 51 MB)

11 komentara na “Download link na snimku sučeljavanja kandidata za Gradsko vijeće”

 1. ajoj napisao:

  Ej, ča je to? Taman kad Krulčić počne svoju “pjesmicu napamet” (pitam se tko je autor) snimka se prekine!!!!! Provjerite to malo!!!! Baš san ču da se je osramoti pa bin rad provjerit. Hehe!!!!!! Ča će mu reć “kuhar”?
  Bravo penzić i HDZovac!!!

  1. komuna napisao:

   Kako osramoti? Vrag te tvoj, ča je kad ken bija na ponos i diku? Politiki ili Pazinu? Svragon: ja mislin da ga ne triba prekidat do nedilje zvečer. Ne na tehniku, na pamet ga triba. Čita text Strukture, slabo ili dobro a ma, već je ionako svejeno. Stislo ga je di se je najmanje nada. Govorin mu već par dan da gre lišo ća, ma neće; sad kad je i sam skapija da je finito malo mi ga je žal: Nisan ja lešinar, vero nis…
   PS ki je “kuhar”? Da ni to Kuharska Struktura??????

 2. gavran napisao:

  Krulčića osobno ne znan i nikad ga nisan upozna, ali po onemu ča san ču na radiju i gleda na TVu bolje ga je ne znat nego poznat. Čovik je glup ko k****! Ako je to onaj koji bi treba vodit grad, onda je vero IDS moga postavit Kikija za kandidata za gradonačelnika. Ovaj Bubić HDZ-ovac ni niš specijalno, ali od Krulčića miljon put je bolji (ako već moran birat).

  1. vetura napisao:

   moamad kaže – gavrane siđi i razmisli…

   1. komuna napisao:

    Jopet si mi ga stavija. Sinć sa Hasanaginicon i čadoron, a sada sa La Fontainom. Glej, to je pensijer: ko side na granu pijanolog i stave mu gradski buđet u usta more li bit da će Struktura pod granon zvikat: Buuuuuuuuu???? Za tvoju plaću se kladin da će buđet finit u dobrin rukami. Kako znan? Lipo moj, san prova i za ne falit već 16 lit jenako stobon i svin nami provivan. Samo svaku drugu Olimpijadu Struktura stavi nikega drugega da čuči na grani…Ma buđet vajka fini ….
    Ni fer, ja ti lipo pripovidan bajkicu za laku noć a ti neš ni kafe platit. Nagradna igra je šla slabo finit: sused brontula da svi za njin šapuću lozinku “Pazinska Komuna” a kako on nima pojma da je geslo “Čist zrak” on muči i kune …. Samo da nikega zlo ne stisne

 3. piko napisao:

  A ča ne znate ki drži timun zad Krulčića

 4. jerko napisao:

  KI? Struktura?

  1. piko napisao:

   A ŠI

  2. komuna napisao:

   A dosti kupleraja, hoćen autorske pravice. Ja san zmislija Strukturu. Ke amor; ja san ga zmislija o on mene ne more ……

 5. stihrana napisao:

  Platin biru onemu ki napiše: “Usluga” ili “Protuusluga”? na pasaj.Ja bin ali ne rivan.Ozbiljno.

  1. komuna napisao:

   Zmenjeno! Povij kada je “Oluja”!? Za biru ću i Strukturu nacrtat…

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.