Doživite drukčije ljeto u Pazinu!

Svi oni koji nisu ljubitelji ljetnih turističkih gužvi, u Pazinu mogu pronaći osvježenje uz zanimljive festivale i druga kulturna i zabavna događanja koja se odvijaju tijekom srpnja i kolovoza. Grad Pazin je uz potporu Turističke zajednice središnje Istre okupio sve programe pod zajedničkim nazivom “Doživi drukčije ljeto” i objavio dvojezični letak namijenjen stanovnicima i posjetiteljima.

Ono što Pazin zaista čini drugačijim jesu ljudi, atmosfera i brojni ljetni događaji koji u večernjim satima bude uspavane ljetne dane. Dok se u predivnim obalnim gradovima Istre, ali i čitave Hrvatske, posjetitelji zabavljaju uz more, velike festivale, partyje ili pak ribarske fešte, Pazin svojim stanovnicima i gostima priprema pomalo samozatajne festivale do kojih put pronalaze oni koji traže nešto drukčije. Daleko od velikih marketinških priča i masovnih događanja skrivaju se doživljaji koje je teško opisati ali jednom kad ih doživite o njima ćete sigurno pričati. Negdje između tradicionalnog i modernog Pazinci stvaraju svoju priču za koju vole reći da je drugačija od drugih. I zaista jest. Pazin je drukčiji od drugih i time se ponosi.

Program drukčijeg ljeta u Pazinu: Letak Drukčije ljeto 2017.pdf

pazin.hr

7 komentara na “Doživite drukčije ljeto u Pazinu!”

 1. Saša napisao:

  Stol za Second hand sajam 22.07. možete rezervirati na 0959216051 – Saša :)

 2. Oznojeni napisao:

  Osvježenje možemo dobiti samo na potoku ili pod tušem. Pazin, zona sumraka. Kad je planirana dvorana, trebalo je planirati i bazen

  1. More napisao:

   Na Potok svi, dok ima vode! Dok voda nije zagađena! Kad ode sve svragon, doći će i bazen na red kao ča dolazi već 30 let
   #izbori

 3. Oznojeni napisao:

  Tužna kvočka koja dočka.

 4. tić napisao:

  E moj Pazine, da drukčije ljeto…. Ljeto kao i svako u Pazinu, dosadno.

  1. Anonimno napisao:

   Ajde (ali stvarno) koje bi ti manifestiacije napravi u gradu, da ne bude dosadno?

  2. Lule napisao:

   Ovaj letak pokazuje da i ni baš tako dosadno.
   Baš bi me zanimalo kakav bi to sadržaj trebalo napravit da npr. tebi ne bi bilo dosadno. Osim ako to ne podrazumijeva dopeljat U2 ili slično događanje na trošak Grada.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.