Drink-team pobijedio pod slapom

Do prije nekoliko dana slap na Zarečkom krovu nedaleko od Pazina gotovo je presušio, no obilne kiše oživjele su ga – razina vode u jezercu podno slapa stabilizirala se, i zajedno s lijepim, a ipak ne prevru_im subotnjim vremenom “posložili” su se idealni uvjeti za održavanje tradicionalnog turnira u vaterpolu.

Ove su ga godine organizirali pazinski Klub mladih te udruge 5R i Veliki mali čovjek, uz financijsku potporu Grada Pazina te logističku potporu rovinjskog Vaterpolo kluba Delfin.

Zarečki krov i inače je omiljeno izletište Pazinaca te mjesto mnogih neformalnih druženja, no njegovi puni potencijali pokazuju se upravo u ovakvim događanjima, kada se na ovom atraktivnom prirodnom lokalitetu okupi i nekoliko stotina ljudi. Za turnir se prijavilo osam ekipa pa se igralo gotovo cijeli dan. Brojna publika nanizana na okolne stijene navijanjem je bodrila svoje favorite, dovučen je i razglas napajan agregatom pa su u tijeku sa zbivanjima mogli biti i oni koji nisu imali najbolji pogled s mjesta na kojem su se ugodno smjestili, a nije falilo ni jela i pića.

Nakon odigranih čak 13 utakmica pobjednički naslov ovogodišnjeg vaterpolo turnira na Zarečkom krovu izborila je pazinsko-porečko-rovinjska ekipa Drink-team, koja je u finalu pobijedila ekipu Pionir St. Martin iz – Belgije. Belgijanci su se na ovom turniru našli budući da su izviđači iz te zemlje nedavno boravili na logorovanju pokraj Grdosela.
Treće mjesto osvojila je ekipa Kursk iz Pazina, a u turniru su sudjelovale još i pazinske ekipe Seljeti, Jeleni, Lovci na jelene i Stari Pazin.

Nakon vaterpolo turnira održano je i natjecanje u skokovima u vodu, a titulu najboljeg osvojio je Filip Sironić.

Glas Istre, 25. srpanj 2011. tiskano izdanje

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.