Drugo mjesto Mirti Krsnik u Turskoj

Mirta Krsnik je na festivalu Shining Star u Istambulu osvojila drugo mjesto između 13 natjecatelja u kategoriji od 13-15 godina. Festival se  održavao od 18. do 23. rujna 2012. godine, a natjecatelji su bili starosno podijeljeni u 4 kategorije.

Ukupno je sudjelovalo 15 europskih država sa 40-ak natjecatelja i čak 30 članova žirija, sve ljudi iz svijeta glazbe. Festival je organiziran pod pokroviteljstvom WAFA (World Association of Festival and Artists), neprofitabilne svjetske organizacije koja njeguje glazbeni i umjetnički izričaj kod mladih te promiče susret različitih kultura.

Na završnom gala koncertu sudjelovali su gosti festivala: poznati pjevači iz Turske, Georgije, Rumunjske te vrlo interesantna skupina mladih glazbenika sa Malte: Grup Kulturel.

Mirta je također osvojila specijalne nagrade: pozive na besplatna gostovanja na međunarodnim festivalima u Ukrajini i Rumunjskoj.

Program je bio obogaćen sadržajem razgledavanja Istambula pa je bila organizirana vožnja brodom po Bosporu te razgledavanje Bazara, Aja Sofije i Plave džamije.

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.