Društvo tjelesnih invalida Pazin organiziralo druženje u Sv. Petru

DTI - Sv MikulaDruštvo tjelesnih invalida Pazin proteklog je vikenda nastavilo sa svojim aktivnostima okupljanja i zajedničkog druženja svojih članova i gostiju. Svoje posljednje ljetno sportsko-rekreativno druženje na otvorenom održali su na ranču „Sv. Mikula“ nedaleko od Sv. Petra u Šumi gdje se okupilo 30-ak članova DTI Pazin.

Tijekom ljeta članovi DTI-ja Pazin sudjelovali su na brojnim sportsko-rekreativnim druženjima i susretima u Čakovcu, Rijeci, Puli i Lokvama. Pozdravne riječi je uz predsjednika Društva Gracijana Turčinovića uputio i načelnik Općine Sv. Petar u Šumi Mario Bratulić koji je obećao daljnju podršku i pomoć aktivnostima DTI-ja.

Članovi su svoje snage odmjerili u pikadu, a slavio je Mujo Mešinović, slijedi Gracijano Turčinović te Alojz Ujčić. U bacanju lopte u koš prvi je opet bio Mujo Mešinović, zatim Serđo Jedrejčić te Alojz Ujčić. U briškuli i trešeteu najbolji su bili Mario Modruša i Enio Pilat, slijedi par Mario Voltić i Karko Nadišić te Dario Blagonić i Vilim Močibob.

Za dobro raspoloženje pobrinuo se Vilim Močibob svirkom na harmonici.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.