Druženje umirovljenika za doček Nove godine

2Članovi Gradske udruge umirovljenika Pazina će se povodom novogodišnjih blagdana družiti 29. prosinca kod Francuza s početkom u 18 sati. Cijena je 140 kuna, a svirat će Amigosi. Oni će se za dobro rasploženje pobrinuti i 31. prosinca u hotelu Lovac kada s početkom u 20 sati doček 2014.godine organizira Sindikat umirovljenika Pazina po cijeni od 250 kuna te pozivaju i ostale zainteresirane da im se priključe.

Do kraja ove godine članovi Udruge umirovljenika Pazinštine mogu, uz predočenje članske iskaznice, pri kupnji koristiti po pet posto popusta (popis trgovina u Udrugi). Nudi se i ekstra djevičansko maslinovo ulje pet litara za 450 kuna, a litra po sto kuna. U Klubu umirovljenika u Spomen domu utorkom i petkom od 9 do 11 sati mogu se prijaviti oni koji su zainteresirani za ekstra djevičansko maslinovo ulje proizvedeno ove sezone po 70 kuna po litri s tim da je ulje pakirano u pet ambalaži od pet litara što košta 350kuna. U Udrugi umirovljenika pozivaju zainteresirane da se jave što prije kako bi to ulje u Pazin stiglo prije Božića. Članske iskaznice se također mogu dobiti u Klubu u Spomen domu, a kontakt broj je 622-715.

U Sindikatu umirovljenika će ovih dana već tradicionalno posjetiti desetak osoba slabijeg imovnog stanja širom Pazinštine kojima će donijet i poklon pakete, a posjetit će i Dnevni boravak u Spomen domu. Jučer ,17. prosinaca nenajavljeno ih je posjetila delegacija sindikata iz talijanskog grada Portogruara na čelu s predsjednikom Pietrom Aneseom. Bio je to treći posjet Talijana u ovoj godini s kojima je Sindikat pobratimljen od 1998. godine. Bila je to još jedna prilika za razmjenu iskustava i dogovor oko narednih aktivnosti.

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.