DTI Pazin organizira humanitarno-rekreativnu biciklijadu

Otvorenje ureda DTIPovodom međunarodnog dana osoba s invaliditetom Društvo tjelesnih invalida Pazin i ove godine povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom organizira tradicionalnu humanitarno-rekreativnu biciklijadu sa sloganom „ZA ZDRAV ŽIVOT!“.

Pridružiti će nam se i atletičari u 1. kolu Action istarske zimske lige u trčanju u organizaciji SD „Trickeri“ Pazin. Utrka će se održati u nedjelju, 20.11.2011. sa startom i ciljem na Trgu slobode u Pazinu. Na biciklijadi mogu sudjelovati svi zainteresirani građani svih dobi, sportaši i rekreativci u slijedećim kategorijama: MTB (žene, muškarci, juniori) i cestovni biciklizam (žene,muškarci, juniori).

Start je zakazan za 11 sati na pazinskom Trgu slobode. Prijave i uplate kotizacije su pola sata prije starta. Dionica za bicikliste: Pazin-Sv. Petar u Šumi-Žminj-Gračišće-Pazin (dužina oko 40 km) . Dionica od Žminja do Gračišća je natjecateljska. Kotizacija za sudjelovanje na utrci iznosi 30 kuna, a sva prikupljena sredstva namijenjena su za nabavku specijalnog kombi vozila prilagođenog prijevozu osoba s tjelesnim invaliditetom.

Najbolji u pojedinim kategorijama biti će nagrađeni medaljama i poklonima sponzora, a ukupni pobjednik osvojiti će prijelazni pehar. Za sve sudionike osigurana je okrjepa tijekom utrke te ručak u hotelu „Lovac“ gdje će se podijeliti nagrade najboljima. Informacije za trkače: Prijave od 10,00 do 10,45, start u 11,00. Staza je valovita s dva malo jača uspona, ukupno 6450 m, 2/3 asfalt, 1/3 makadam.

Prilikom prijava možete podržati humanitarnu akciju DTI Pazin uplatom iznosa od 30,00 kuna te time pridonijeti njenom uspješnom okončanja do kraja ove godine. Svatko tko uplati navedeni iznos pozvan je na ručak u Hotel „Lovac“ neposredno nakon utrke. Osim toga Društvo tjelesnih invalida Pazin je u znak zahvalnosti pripremilo i posebne nagrade za najbolje natjecatelje u muškoj i ženskoj konkurenciji.  I ove sezone na utrkama zimske lige nema startnine.

Prilikom prvog nastupa natjecatelj će dobiti startni broj kojeg više ne vraća, već se s njim natječe do kraja sezone nakon čega mu ostaje kao trajna uspomena. Ako natjecatelj na koje od idućih kola zaboravi ponijeti startni broj, tada za nastup u tom kolu treba kupiti novi startni broj, javljaju iz DTI.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.