DTI: Turnir u Briškuli i trešetama

DTIpazinProšlog vikenda u Općini Sv.Petar u Šumi u prostorijama Općine održan je Turnir u briškuli i trešetah članova Društva tjelesnih invalida Pazin. Projektom “ZA ZDRAV ŽIVOT” kojeg financira Istarska Županija odazvalo se 25 članova, igralo se po ekipama od Grada Pazina, Općina Motovun, Karojba, Tinjan, Lupoglav, Cerovlje, Sv.Petar u Šumi i Gračišće. Cilj projekta je unaprjeđenje zdravlja kroz rekreaciju i druženje.

Na samom početku sve prisutne pozdravila je dopredsjednica Fatur Grgurić Ester i zahvalila se članovima na ovako velikom odazivu, kao domaćin Općine Sv. Petar u Šumi sve prisutne pozdravio je Predsjednik vijeća Neven Turčinović i zahvalio se DTI Pazinu i svim članovima na suradnji, te zaželio ugodno druženje.

U napetoj igri do samog kraja najbolja ekipa i 1 .mjesto osvojila je Općina Gračišće u sastavu Buršić Mladen i Nadišić Karlo, 2. mjesto pripalo je ekipi Grada Pazina u sastavu Foško Klaudio i Aničić Dušica, a zasluženo 3. mjesto zauzela je ekipa Općine Cerovlja u sastavu Antolović Vlado i Šestan Mario. Na kraju su, uz mali domjenak, dobre kolače i druženje, najboljima podijeljene diplome.

Važno je spomenuti da je najbolja ekipa Općine Gračišće izborila priliku igrati na turniru u briškuli i trešetah između udruga osoba s invaliditetom Istarske i Primorsko- Goranske Županije u organizaciji Društvo tjelesnih invalida Pazin koji će se održati u ožujku.

DTI Pazin zahvaljuje Istarskoj Županiji, Općini Sv.Petar u Šumi i svim volonterima koji su pomogli u organizaciji.

DTI Pazin

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.