Dubioza kolektiv 15. studenog u Rijeci, uz Brkove i S.A.R.S.

2Najveće glazbeno ime naše regije, Dubioza kolektiv, održat će svoj prvi veliki dvoranski koncert u Rijeci, u petak 15.11. u Dvorani Mladosti, koji će biti njihov prvi u tom gradu nakon 2 godine, kao i prvi nakon izlaska fenomenalnog novog albuma “Apsurdistan”.

Nakon sjajne aktualne pretprodaje velikog zagrebačkog koncerta u Domu sportova 26.10., fantastičnih recenzija novog albuma i sve veće baze fanova, logično je da Dubioza svoju dvoransku mini turneju širi i na ostatak Hrvatske. Rijeka, gdje su oduvijek imali veliki broj poklonika, idealna je stanica nakon Zagreba.

Veliki tulum koji se sprema u Dvorani Mladosti 15.11. sjajno će upotpuniti i zagrebačka live punkfolkwellness atrakcija Brkovi, kao i sve popularniji beogradski S.A.R.S.
Oba banda već neko vrijeme krcaju klubove diljem regije, a ovaj iskorak na dvoranski teritorij sjajna im je prilika da na vrhunskoj produkciji i pred većim auditorijem pokažu da su spremni za iskorak među prvoligaše.

ULAZNICE

Prodaja karata za ovaj koncert i ukupno više od 4 sata sjajne svirke počinje već u ponedjeljak 16. Rujna.
Od 16.9. do 6.10. early bird cijena iznosi svega 60 kn.
Od 7.10. do 14.11. za ulaznicu će trebati izdvojiti 70 kn, dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane, karte koštati 85 kn.

Ulaznice potražite u Dallas Music Shopu Rijeka (Splitska 2a), na svim Eventimovim prodajnim mjestima kao i online na www.eventim.hr.

DUBIOZA KOLEKTIV

Album “Apsurdistan” odmah po izlasku zapalio je cijelu regiju. Rijetko kada smo svjedočili tako jedinstvenoj ocjeni kritike koja ga nagrađuje najvišim ocjenama i već po izlasku proglasila albumom godine. Jednaka je reakcija i publike koja je samo par dana nakon objave na gerilskoj svirci upriličenoj u Bogovićevoj ulici u Zagrebu napamet znala sve tekstove. Upravo tamo, među više od tisuću fanova koji su zakrčili centar Zagreba, vidjelo se da Dubioza uživa status kao malo koji bend u novijoj povijesti. Teme kojima se bave, sarkazam i realnost koji progovaraju iz hitova “Brijuna”, “Kaži”, “Prvi Maj”, “Tranzicija” ili “Krivo je more 2”, energija kojom ovaj izniman bend isijava sa scene I komunicira s publikom – sve to skupa učinilo je od “Apsurdistana” najtraženiju robu na Balkanu.

Bilo da su ga dobili na poklon od benda (tj besplatno skinuli sa www.dubioza.org) ili kupili u CD shopu (i podržali lokalni record store) novi album Dubioze trenutno se vrti u najviše playera regije. Stoga je idealno vrijeme za povratak banda u Rijeku, gdje su prije 2 godine zapalili gotovo 15,000 ljudi na sjajnoj svirci na Korzu povodom dočeka 2012. godine.

Koncert Dubioza Kolektiva u Dvorani Mladosti organizira Los Angeles agencija.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.