Dubioza kolektiv stiže u pazinski Magnus

dubioza.jpgNakon niza iznimno uspješnih koncerata balkanskoga fenomena Dubioza Kolektiva, održanih diljem srednjeeuropskih metropola, ovaj nadaleko poznati urbani band dolazi u samo središte Poluotoka – pazinski Spomen-dom.

Među mladom generacijom ultrapopularni klub Magnus, tako će 30. travnja postati epicentrom energije kojom će bosanskohercegovački Dubioza Kolektiv zapaliti svoje brojne poklonike u Istri. Koncert započinje točno u ponoć, a karte se mogu kupiti u pretprodaji, i to u sustavu Eventima, u Pazinu u music shopu Pro music preko puta pošte, u Rijeci u Dallas Music Shopu (Splitska 2a) i u poslovnici Collegiuma (Korzo 2/I), te u pulskom caffe baru Pimp (ulica Sv.Teodora, blizu ACI Marine) i rovinjskom Music Shopu Link (Carera 71), po cijeni od 60 kuna.

Podsjetimo na kraju kako je bend Dubioza Kolektiv prošle godine izdao svoj četvrti album „5 do 12“ koji je uvršten na listu 20 albuma nominiranih za nagradu „European Independent Album of the Year“, koja se dodjeljuje od strane europskog udruženja nezavisnih izdavača IMPALA, stoji u priopćenju.

3 komentara na “Dubioza kolektiv stiže u pazinski Magnus”

  1. gost napisao:

    Baš bi bilo super kad bi se ulaznica mogla kupit i u Pazinu. Očekujem previše, a?

  2. da napisao:

    U članku ne piše ali imaš ih kod farkaša u music shopu Pro music preko puta pošte.

  3. Gideon napisao:

    u Pazinu u music shopu Pro music preko puta pošte…

Komentiranje je onemogućeno.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.