Dva mlada pazinska benda na UmaGOblues festivalu

Hot Club de IstraNakon svečanog otvorenja manifestacije Umagoblues ovog utorka, sinoć se na ulicama Umaga slušao i uživao svjetski blues. Za zagrijavanje publike ispred lokala Buoni amici zaslužni su bili Vervet & Guests, ispred gradske vijećnice u Ulici Garibaldi grupa The Strings, a ispred Centar Caffea Hot club de Istra, te Blues Train.

Na centralnoj pozornici na glavnom gradskom trgu u Umagu održan je koncert na kojemu je glavna zvijezda bio Joe Louis Walker s pratećim bendom, a prethodili su mu Ivan Vragolovich i Hot club de Istra. Damir Hallilić-Hall i Walter Luppi oduševili su također svojim nastupom brojnu publiku na trgu.

Michael Roach, koji po programu nastupa večeras, priključio se Joe Louis Walkeru zbog iznimno dobre atmosfere na trgu te su zajedno odsvirali 2 skladbe.

Publika je sve to s oduševljenjem pratila te se na trg donosila stolica više kako bi posjetitelji bili što bliže zvucima bluesa.

Večeras su u programu najavljene nove blues zvijezde. Za uvodni dio programa pobrinut će se na glavnoj pozornici Fire up lab i Blues train a specijalnu atrakciju Festivala bluesa čini gostovanje i nastup Michaela Roacha i Johnnyja Marsa, te grupe S.A.R.S. – stoji u priopćenju za medije.

Napominjemo da Blues Train i Hot Club de Istra možete na festivalu poslušati još danas i sutra navečer.

1 komentar na “Dva mlada pazinska benda na UmaGOblues festivalu”

  1. bluzer napisao:

    baš mi je drago da su se uspijeli tako probit.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.