Dva zlata i šest bronci pazinskih karatista u Rijeci

Nakon Rovinja i županijskog prvenstva u katama , članovi pazinskog Karate kluba Sensei sudjelovali su na jakom međunarodnom turniru «Rijeka  Kup» čije je dvadeseto izdanje  okupilo 330 takmičara predstavnika 43 kluba pristiglih iz Austrije, Italije, Slovenije i Hrvatske, a gdje su zapažene nastupe okrunili s dva zlata  i šest bronci.

Rijeka se pokazala sretnim mjestom za Saru Jurman koja je nakon «14.Delta Cupa» u istom mjesecu svoje drugo pojavljivanje pred riječkom publikom u kategoriji mlađih učenica -26kg ponovno okitila najsjajnijom medaljom.

Drugo zlato u pazinskim redovima osvojio jeNoa Belić kod učenika -26kg do kojeg je stigao nakon  tri čiste pobjede.

Na trećoj stepenici pobjedničkog postolja okitivši se brončanom medaljom riječki su turnir završili : Eni Baf (mlađe učenice +34kg), Nina Buršić (učenice -40 kg), Lukas Jašić (učenici -30 kg), Danijel  Pamić (mlađi kadeti -45 kg), Filip Boldin (mlađi kadeti -48 kg) , Adam Jašić (mlađi kadeti +57 kg).

Nešto manje sreće imali su Luka Škrlj ( učenici-34 kg) izgubivši u repasažu za 3.mjesto te se morao zadovoljiti diobom 5. mjesta i Dalen Belić (kadeti -52 kg) koji je izgubio u prvom kolu.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.