Dvije bronce pazinskim karatistima na 12. Eurocupu Istre

KK SenseiKaratisti pazinskog “Senseia” proteklog su vikenda nastavili svoje uspješne ovogodišnje nastupe na turnirima koji sada već tradicionalno završavaju pokojom medaljom među iznimno jakom konkurencijom sa čime samo potvrđuju da se radom i trudom može dostići zadovoljavajuću razinu i svoj klub svrstat uz bok najboljima.

Ovoga je puta dvanaestak članova kluba nastupilo na 12. Eurocupu Istre, jednom od najjačih hrvatskih turnira održanom u Poreču koji je pored njih okupio zavidan broj od 620 natjecatelja iz 70 klubova Austrije, Mađarske, Slovenije , Italije, BiH, te Hrvatske , a koji su svoje vještine prezentirali u katama i borbama u svim dobnim uzrastima.
Adam Jašić u kategoriji učenika +40kg i Nikola Frančin kod mlađih kadeta +57 kg bili su najuspješniji pazinski predstavnici koji su svoje nastupe u borbama završili na izvrsnom trećem mjestu osvojivši tako brončanu medalju.

Pored njih zapažene nastupe imali su i Mattia Grubiša u kategoriji učenika -40kg, Stela Pletenac kod učenica -34kg, Dalen Belić i Andrej Žgrablić u kategoriji mlađih kadeta do 41kg odnosno -52 kg, te Julija Pletenac kod mlađih kadetkinja -40kg koji su bili na korak do pobjedničkog postolja, no repasažne borbe za treće mjesto ovoga puta pripale su njihovim protivnicima.

Ostatak pazinske ekipe u Poreču nije došao u priliku boriti se za medalju, no u svojim su nastupima pokazali dovoljno volje i želje za uspjehom , te nisu razočarali što je svakako dobra podloga za napredak koji će sljedećeg puta dati još bolje rezultate.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.