Dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći kraj Pazina

Jučer, 13. listopada oko 20,15 sati na cesti Pazin –Tinjan dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške, a jedna lakše ozljede.

Nesreća se dogodila kada je 23-godišnjak s područja Karojbe upravljajući osobnim automobilom marke VW Polo, pulskih reg. oznaka iz smjera Pazina u smjeru Tinjana zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom, prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u prednji dio osobnog automobila marke Toyota Corolla, pulskih reg. oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 60-godišnjak s područja Karojbe. U prometnoj nesreći 23-godišnjak je zadobio teške, a 60-godišnjak lakše ozljede. Protiv 23-godišnjaka slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

policija.hr

3 komentara na “Dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći kraj Pazina”

 1. Nebitno napisao:

  ispravak netočnog navoda 23 godišnjak nije izgubio kontrolu nad vozilo i nije prešao na suprotni smijer kretanje nego je vozač toyote corrole oduzeo prednost vozaču vw pola zbog čega je je on prešao na suprotnu stranu kolnika , ali pri izbijegavanju nije uspio izbijeci vozilo jer je vec prešlo na drugu stranu kolnika pri kojemu je udario u toyotu corrolu . tako da je ispalo da je vozač vw pola kriv, ali objasnite mi kako je moguce izgubit kontrolu nad vozilom na ravnom dijelu ????????????

  Nemojte pisati gluposti ako niste sigurni da je to točna izjava !!!

 2. dekla napisao:

  Kako je moguće izgubit kontrolu nad vozilom na ravnom dijelu?!? Lahko – tipkajući SMS-ove u vožnji na primjer, ča dela zastrašujuće veliki broj ljudi. Poglejte malo bolje.

 3. Nebitno napisao:

  ok to sve stoji a oduzimanje prednosti ne dolazi u obzir ovdije???? kako je moguće da se sudare na ravnom dijelu ceste ….lako jer je vozač toyote oduzeo prednost vozaču wv pola jer se okretao pomoćnu bočne ceste ali kad je izlazio nije pogledao dali mu neko dolazi sa strane da je imalo bacio pogled bio bi vidio svijetla od drugog auta !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.