Dvjestotinjak odbojkašica na 13. Međunarodnom turniru prijateljstva u Pazinu

Povodom Rujanskih svečanosti Grada Pazina, ovog vikenda, 21. i 22. rujna, u organizaciji Ženskog odbojkaškog kluba Pazin održat će se 13. Međunarodni turnir prijateljstva na kojem će se natjecati čak 12 ekipa iz Hrvatske, Italije i Slovenije.

Na turniru, koji svoje održavanje nastavlja i unaprjeđuje kroz desetak godina, za prvo će se mjesto na tri terena boriti čak tri uzrasta: djevojčice, mlađe kadetkinje i kadetkinje. U uzrastu djevojčica, protiv igračica iz ŽOK Pazina predvođenih trenericom Gordanom Androšić natjecat će se OK Arbanasi iz Zadra, OK Funtana Vrsar, OK Ljubljana te OK Novigrad. U mlađe kadetskoj kategoriji također će nastupiti odbojkašice iz OK Ljubljane, zatim, OK Domžale, OK Gorizia, OK Umag i OK Pordenone, a pazinsku mlađe kadetsku ekipu vodit će trener Denis Bratulić. Najjače natjecanje odvijat će se u kadetskoj kategoriji, gdje će se Pazinjanke na čelu s trenerom Elvisom Jurićem boriti protiv Selekcije Istre, OK Domžala, OK Vodnjana, OK Ljubljane i OK Sv. Lovreča.

Ovaj turnir idealna je prilika za odmjeravanje snaga i pripremu prije početka sezone, a za igračice i roditelje plodno tlo za razvijanje prijateljstava i kontakata. Pazinske su odbojkašice u svojim domovima ugošćuju odbojkašice iz Zadra kod kojih su već nekoliko godina gostovale na turniru, a nastavlja se i uspješna suradnja s istarskim klubovima, OK Umagom i OK Funtanom Vrsar, koji također svake godine organiziraju turnire u svojim gradovima te s Odbojkaškim savezom Istarske županije koji sudjeluje u organizaciji turnira.

Pazinska gradsko – školska dvorana će za vikend biti ispunjena kvalitetnim odbojkaškim potezima mlađih kategorija, stoga pozivamo sve sportaše, entuzijaste i odbojkaške pratitelje na uključivanje i podršku međunarodnoj prijateljskoj odbojkaškoj atmosferi. Turnir počinje u subotu u 10 sati i traje do nedjeljnog popodneva.

Neva Ljuština

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.