Dvoje ozlijeđenih u nesreći kod Savičente

Nesreća kod SavičenteNajmanje su dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se u 17.30 sati dogodila na cesti Vodnjan – Svetvinčenat. Sudar alfe 166 2.5 V6 registarske oznake PU 269 KJ i mercedesa A klase talijanskih oznaka dogodio se u desnom zavoju u smjeru Svetvinčenta, tristotinjak metara prije ulaza u mjesto.

Prema informacijama na mjestu nesreće, ozlijeđeni su vozač alfe 166 i jedna ženska osoba iz mercedesa. Na mjesto događaja upućena su dva vozila Hitne pomoći te vatrogasci.

Prema položaju automobila nismo mogli sa sigurnošću utvrditi tko se kretao iz kojeg smjera. Mercedes je naime odbačen na zemljanu površinu s lijeve strane u smjeru Svetvinčenta, dok se uništena alfa 166 zaustavila na desnoj kolničkoj traci, odnosno djelomice izvan kolnika.

U sudaru su teže oštećena oba automobila, no ipak najveća je šteta na alfi 166, iako je riječ o automobilu puno većem od mercedesa A klase. Alfi se čak odlomio lijevi prednji trap i zajedno s kotačem ostao nasred ceste.

S obzirom na štetu na automobilima, jedan od uzroka nesreće mogla bi biti prevelika brzina. Zbog očevida taj je dio ceste bio zatvoren od 17.45 do 19.30 sati.

Glas Istre

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.