Eko akcija “Od krova do krova”

Građanska inicijativa “Naš Potok” u suradnji s Turističkom zajednicom Središnje Istre organizira eko akciju “Od Krova do Krova” u subotu 30.4.2016. Mjesto okupljanja je Zarečki krov u 9:00 sati, a plan je da obuhvatimo cijeli taj pojas, kako i ime akcije govori, od Zarečkog do Pazinskog krova.

Planirane aktivnosti su: košnja i uređenje pješačke staze skupljanje smeća te ronjenje radi provjere stanja jezera u Zarečkom Krovu zbog veće sigurnosti kupača i skakača. Dio staze je već očišćen od strane Planinarskog društva Pazinka prije desetak dana, a obzirom da je u akcijama ranijih godina čitavo područje očišćeno od divljih deponija ove godine je naglasak akcije na košnji, pa pozivamo i sve koji mogu doći na akciju sa vlastitim trimerom da se jave prethodno u TZ radi koordinacije oko goriva, flaksa i slično.

Zahvaljujući do sada prijavljenim donatorima (TZ Središnje Istre, Zip Line Pazinska jama, Rolflex d.o.o, pizzeria Peperone, buffet Bunker, obitelj Franinović-Russi, Hortikulturni obrt “Rigo”, Altus d.o.o., pilana Ivoli, Usluga d.o.o., Kiko Vretenar te Ivica Milotić) , osigurali smo: ronilačke radove, radove i materijal za renovaciju mostića duž pješačke staze, vreće za otpad, flaks i gorivo za trimere. Za sve sudionike akcije osigurano je piće i hrana s roštilja nakon završetka akcije

Svaki bi čovjek, zbog svojeg blagostanja, trebao boraviti u prirodi barem sat vremena na dan, a oni koji za to nemaju vremena, barem dva. Pa pozivamo sve građane i građanke da se uključe u akciju, provedu subotu aktivno u dobrom društvu, uz smirujući efekt zelenila i vode.

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.