Milenijska fotografija u visokoj rezoluciji

8 komentara na “Milenijska fotografija u visokoj rezoluciji”

 1. Pera napisao:

  Pošto je GSSJD ovih dana stalno u medijima hoće li se medijima obznaniti koliko je i kako za proslavu u ovim, netko bi bezobrazno mogo reći, kriznim vremenima potrošeno novaca?
  Transparentnosti radi?

  1. cokula napisao:

   S obzirom na sponzorstva, pokroviteljstva i “kotizacije” – računica ne bi trebala biti negativna. Ali je marketinški to za školu (pa i grad) jako veliki pozitivan i neprocjenjiv povratni efekt, i u tom smislu je to jako dobro, pa treba priznati da Šiklić u tom smislu radi fenomenalne stvari.
   To ča meni (i drugima) takva isforsirana okupljanja radi nečijeg drugog interesa idu malo jetrica – druga je priča i nije bitna u spomenutom kontekstu. ;-) Ako mi je do druženja s vršnjacima, nać ću se s njima doma ili u nekemu restoranu, a ne delat višednevni cirkus u tuđoj režiji. :P

   1. PufPant napisao:

    Morete srat koliko ćete ali fešta je bila ZAKON i to će van reć svaki ki je tamo bi. A za drugo, ki se ne frega..
    a vaša “jetrica” mi greju na jetrica.. hehehe

    1. A napisao:

     Poštovani PufPante “fešta” je trajala sadam dana a za to je potrošeno više od 100.000 kuna. O tome se radi a ne samo o zadnjem danu i milenijskoj fotografiji.

     1. wtf napisao:

      dajte ljudi, malo se skulirajte. stvarno mislite da je šiklić neopravdano potroši hrpu love i to još od poreznih obveznika? ostavite se vi svoje taštine i ne budite smiješni.

 2. Ja napisao:

  pa ako je suditi po broju gostiju oni su uplatili preko 100.000,00 kn, za to se da storit lipa fešta :-) nema krize!

  1. Pera napisao:

   Upravo tako nema krize i nije nam loše. Nikad nam nije bilo ljepše i bolje. Pazin je grad u kojem se ugodno živi. Sve je divno i bajno a svi koji drugačije misle su budale.

 3. ja napisao:

  zašto zajno priče o krizi,ča se sad čovik ne more ni zabavit? a jedan put od toliko mislin da nemate ča govorit,a ča se tiče fešte,bilo je super možda ne toliko zbog same organizacije koliko zbog dobrog društva s kojim se nemaš priliku nać. Da ne govorimo o butigama koje su osjetile rast prometa te dane :)) Trebalo bi na gušće delat fešte!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.