Elemental, Popeye i Tatanka, petak u Cerovlju

PopeyeNa području Općine Cerovlje u lipnju ima zaista puno događanja. Tradicionalne pučke fešte održane su u Pagubicama, Draguću, Gologorici, dok je u Cerovlju obilježen Dan Općine. Ovoga petka 2. srpnja kulturno-umjetnička događanja biti će u drugom planu, jer će se u Cerovlju održati hip-hop/rock koncert namijenjen većinom mlađoj populaciji.

Kao glavni gosti nastupiti će zagrebački hip-hop bend Elemental, čiji su tekstovi pjesama eksplicitni, ali i socijalno osviješteni zbog čega ih mnogi cijene. Uz njih će nastupiti i pulski bend Popeye, koji iza sebe već ima 2 albuma. Jedna od najpoznatijih stvari sa novog albuma “Cijena slobode” je pjesma “Delaj delaj” koju su otpjevali sa Tamarom Obrovac. Još će nastupiti i mladi buzetski bend Tatanka koji će vjerojatno odsvirati će nešto laganije rock stvari.

Koncert počinje u 21 sat na igralištu, iznad željezničke postaje. Organizator ovog eventa je Klub mladih Cerovlje koji već treću godinu zaredom organizira ovakav event. U slučaju kiše biti će podignut veliki šator.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.