Emotivna prezentacija knjige “10 dana – putovanje koje mijenja život”

2U subotu, 26. listopada 2013. godine u prostorijama Art centra u Svetvinčentu predstavljena je knjiga Kristine Bulešić „10 dana – putovanje koje mijenja život“.

Kristina Bulešić, od milja prozvana ‘žena inspiracija’ već desetak godina prakticira razne metode osobnog razvoja i samospoznaje, a nedavno izdaje i svoj prvi književni uradak te stječe i licencu trenerice za provođenje popularnog Heal Your Life (Kako izliječiti svoj život) programa Louise L. Hay. ‘Svatko od nas posjeduje u sebi sve što je potrebno za uspjeh… Prvi korak je da počnemo prihvaćati sebe, da shvatimo da je naše pravo da se osjećamo dobro i da uvijek zaslužujemo najbolje’ svojevrsna je poruka koju Kristina kroz svoja životna poglavlja prenosi čitateljima.

O poruci knjige govorila je i lektorica, Marijeta Matijaš, koja je upravo zahvaljujući ovoj knjizi i sama promijenila način razmišljanja i sagledavanja životnih događaja. Vrhunac večeri bile su suze radosnice koje su potekle u prvim redovima publike, odnosno Kristinini roditelji, Milenko i Milka Bulešić, koji su primili zahvalnicu za svu ljubav, radost, veselje, ali i životne lekcije koje su pružili Kristini. Naime, Savičenta je mjesto u kojem je Kristina odrasla, išla u školu te kao takvo ima posebnu važnost u ovoj Kristininoj životnoj priči.

Kristinin školski kolega, sada, načelnik Općine, Dalibor Macan otvorio je promociju prigodnim riječima. Iznenađenje na kraju bila je prigodna istarska pjesma koju je posebno za Kristinu otpjevao njezin školski razrednik Milan Kranjčić sa suprugom.

Više informacija o knjizi, nadolazećim radionicama i metodi Heal Your Life potražite na mrežnoj stranici www.inspiracija.hr

© iPazin.net portal 2001. - 2024.