Energetski dani Grada Pazina

Grad Pazin poziva na 2. Energetske dane Grada Pazina koji će se održati 21. i 22. travnja 2017. godine u Spomen domu u Pazinu.

U petak, s početkom u 9,00 sati u Dvorani Istra započet će stručna predavanja na temu energetske učinkovitosti te mogućnostima financiranja projekata koji implementiraju korištenje obnovljivih izvora energije i kojima se postižu uštede u potrošnji energije.

Tijekom dana će svi posjetitelji imati priliku obići štandove izlagača, ali i novo “solarno stablo” koje će biti postavljeno ispred Spomen doma, a na kojem će biti moguće puniti mobitele i prijenosna računala energijom dobivenom od sunca čime Grad Pazin potvrđuje osviještenost u svrhu smanjenja emisije CO2.

U subotu, 22. travnja, nastavljaju se izložba i predavanja, a u 18,00 sati u velikoj koncertnoj dvorani Spomen doma službeno će se zatvoriti 2. Energetski dani, simbolično održani na Dan planeta Zemlje, gdje su svi posjetitelji pozvani na nastavak ugodne atmosfere uz nastup gostujućih zborova iz Slovenije, Italije, Slovačke, Velike Britanije i Hrvatske uz domaćine, pazinski zbor Roženice u sklopu FAKS festivala.

Prijave za sudjelovanje na predavanjima možete ispuniti ovdje.

Program Energetskih dana u nastavku:

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.