EURO 2008: Dobro smo prošli…

0jsf8odr-346×212.jpgNa europskom nogometnom prvenstvu koje će se održavati od 7. do 29. lipnja 2008 u Austriji i Švicarskoj, Hrvatska će igrati u „B“ skupini zajedno sa Austrijom, Njemačkom i Poljskom. Naime, tako je odlučio ždrijeb u švicarskom gradu Luzernu, gdje su se okupili izbornici 16 europskih reprezentacija, sudionica EURA 2008.


Iako smo ždrijebom „relativno“ dobro prošli, (ipak nismo završili kao Italija u skupini „smrti“, a mogli smo…), treba još jednom napomenuti, zbog našeg mentaliteta, da na ovakvim natjecanjima NEMA LAKOG PROTIVNIKA. Prenosimo riječi našeg izbornika Slavena Bilića:

„ Već prije sam govorio da nema lakih skupina, pa tako ni našu neću okarakterizirati lakom. Sretan sam ždrijebom, ali bio bih sretan i bilo kojim drugim ishodom. Poštujemo svaku od momčadi u našoj skupini, ali se ne bojimo nikoga. Ako se dobro pripremimo možemo otići daleko. Vrlo cijenimo Njemačku, ali Hrvatska ima skupinu vrlo dobrih igrača i može ravnopravno igrati protiv bilo koje europske reprezentacije.“

U svakom slučaju imamo solidnu nogometnu reprezentaciju bez velikih imena, s izbornikom koji je pokazao i dokazao kako se brani ponos svoga naroda, a svaka ekipa koja nam se bude suprostavila s malo koncentracije i respekta, doživjeti će na nogometnom terenu sudbinu bojnog broda kojeg je pogodio torpedo, torpeda zvan HRVATSKA.
Ako su nekad naše oči bile uprte u Davora Šukera, danas svakako sve svoje želje i nade polažemo u Eduarda da Silvu. Poželimo našoj reprezentaciji sve najbolje, uz nadu da će postati simbol, simbol nečeg novoga što tek dolazi.

1 komentara na “EURO 2008: Dobro smo prošli…”

  1. aaa napisao:

    SRETNO !!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.