Europsko prvenstvo u vaterpolu 2010. u Hrvatskoj

VaterpoloUz dosta pozitivnog iznenađenja iz Eindhovena je stigla vijest kako su čelni ljudi LEN-a odlučili dodijeliti domaćinstvo Europskog prvenstva u vaterpolu 2010. godine – Hrvatskoj…

U nizozemskom Eindhovenu, koji je domaćin Europskog prvenstva u plivanju, održane su prezentacije kandidata za domaćinstvo Europskog prvenstva u vaterpolu 2010. godine.

Hrvatska prezentacija u trajanju od osam minuta, pojačana govorima Perice Bukića, Ratka Rudića, Zlatka Mateše i snimkom koncerta najboljeg europskog vaterpoliste Mihe Boškovića, uvjerili su čelne ljude LEN-a da je Hrvatska najbolji izbor u konkurenciji s Mađarskom i Rumunjskom.

Osim prezentacije ljepota Hrvatske, Hrvatski vaterpolski savez kao argument za kvalitetnu organizaciju, imao je potporu hrvatskog premijera Ive Sanadera, kao i gradonačelnika Zagreba, Milana Bandića.

Odmah nakon ždrijeba, za crowaterpolo.com, predsjednik HVS-a, Perica Bukić je rekao: “Ovo je veliki uspjeh hrvatskog vaterpola. Prvi put od samostalnosti naše države dobili smo organizaciju jednog velikog natjecanja i to u trenucima kada je hrvatski vaterpolo u velikom usponu.”

Sportal.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.