EX TEMPORE

Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate jednodnevnu likovnu manifestaciju Ex-tempore, koja će se održati u Pazinu 28.06.2009, u organizaciji DLS Pazin.

Tema manifestacije je „ Pazin“.

Platna se pečatiraju u subotu, 27. 06. 2009. godine od 18-20 sati i u nedjelju 28. 06. 2009. godine od 09-12 sati .
Svatko može sudjelovati najviše s 2 platna koja će se certificirati galerijskim certifikatom (7,00 kn) .
Komisija na izložbi odabire najbolje radove, a izložba će biti postavljena na otvorenom prostoru ispred LG Pazin, od 17 -19 sati.

Za sve sudionike ove manifestacije osiguran je i ručak.
Detaljnije informacije zatražite na tel. 091/890-3960 ili mailom na [email protected].

1 komentara na “EX TEMPORE”

 1. jpavlako napisao:

  Čestitam na pokretanju ex tempore. No, možda ste trebali napraviti i malo “duži korak”. Naime, na tel. upit doznao sam da slikari ne mogu izložiti svoja ranija djela, što me razočaralo i dvoumim se da li ću doći.
  Da mi se ne dogodi kao u Vodnjanu. Tamo sam bio “tri puta” preklani – prvi put, zadnji put i nikad više. Poznat vam je njihov ex tempore. Dva sata posjetitelji mogu pogledati nova djela i točka. Kolegica i ja slikali smo na trgu u Vodnjanu, nije bilo gotovo ni pasa, osim što su nas obljetali sve neugodniji cigančići. Poneki slikar bio je tu i tamo u nekom kafiću.
  Nasuprot tome, znate kako je u Rovinju, Grožnjanu, Voloskom itd. gdje ima puno izloženih radova, veliki broj posjetitelja, prava manifestacija.
  Pretpostavljam da ste bili lani i u Fažani, gdje se moglo izlagati samo po dva djela. Gradić je izgledao kao napuštena betonara, s tu i tamo obješenom slikom na armaturno-betonskim mrežama. Tužno i ružno.
  Uostalom, prave manifestacije te vrste čine entuzijasti slikari, koji, vjerujte, imaju u pravilu samo trošak. Svi se nadamo prodati kakvu slučicu,iako je to vrlo rijetko, a nagrade su manje više predodređene.
  Ako “produžite korak”, dodajte to na internet.
  Pozdrav, Josip Miljenko Pavlaković

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.