Fantastičan show Darka Rundeka i Ekipe

Izvanrednom glazbom, zanimljivim vizualnim efektima i razigranim nastupom Darko Rundek i Ekipa digli su mnogobrojnu publiku na noge u vinkuranskom kamenolomu Cave Romane na festivalu Rocks&Stars.

Rundek je među rijetkim domaćim glazbenicima bogatog opusa i jedinstvenog izričaja koji na osnovu kvalitete vlastitih pjesama vjernoj publici uvijek osigura fantastična show. Zajedno s Igorom Pavlicom na trubi, Anom Kovačić na saksofonu, Rokom Crnićem na basu i bubnjevima, Mirom Manojlovićem na udaraljkama i vibrafonu, Silviom Biočićem na bubnjevima, gitari i basu, te članovima Cargo Trija, Isabel i Dušanom Vranićem Ducom, multiinstrumentalistom izveli su dobro poznate hitove, kao i novi singl Pješčane oluje.

Svaku su glazbenu izvedbu intenzivirali pratećim efektima i izvanrednim performansom što je oduševilo, ne samo domaće nego i strane posjetitelje ovog dijela Istre. Kad se na stageu okupi osam vrsnih glazbenika koji istinski uživaju i pritom se igraju nitko ne može ostati ravnodušan jer jedino takva komunikacija s publikom osigurava svevremenost.

Dok u stanicama vinkuranske publike još vibra Rundekova glazba ljubitelji dobre glazbe i vrhunske zabave s nestrpljenjem očekuju i violinistu Stefana Milenkovića koji nastupa 31.7., ženski gudački kvartet Bond, 9.8., te talijanski sastav Ricchi e Poveri 15. 8. Posebna festivalska poslastica dolazi iz Izraela kada nastupa senzacionalan mentalist Roy Yozevitch, 1.8. te urnebesno dobar band Acollective 2.8. Cijeli program potražite na http://www.caveromane.com.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.