Festival palačinki – Javni poziv za sudjelovanje ugostitelja

Palacinke_2014_20Pučko otvoreno učilište (Organizator) u suradnji s Gradom Pazinom, Udruženjem obrtnika Pazin i LAG-om Središnja Istra Poziva sve ugostitelje (ugostiteljske objekte) koji su zainteresirani za pečenje i prezentaciju palačinki iz svoje ponude da se odazovu na poziv za prijavu sudjelovanja na Festivalu palačinki.

Prijave se zaprimaju najkasnije do 12. studenoga 2015. godine ili do popunjenosti kapaciteta.

Festival će se održati u prostoru Spomen doma i u šatoru na platou ispred Spomen doma u Pazinu, na adresi Šetalište Pazinske gimnazije 1, u subotu 5. prosinca 2015. godine u vremenu od 10:00 do 20:00 sati.

Svaki Ugostitelj koji se prijavi može za svoju promociju koristiti minimalno jedan kuhinjski set u minimalnom trajanju od 3 sata.Naknada za jedan kuhinjski set (jednu ploču za kuhanje sa 4 plina i radnu površinu= 120 cm) iznosi 100 kn + PDV po satu.

Organizator će na centralnoj kasi prodavati bonove za sve palačinke. Sav profit od prodanih palačinki ide Ugostitelju.

Pravo sudjelovanja na Festivalu imaju sve fizičke i pravne osobe koje su uredno popunile, ovjerile i dostavile Prijavu za sudjelovanje. Pravo na izbor Ugostitelja zadržava organizator, a prilikom izbora Organizator će se voditi prema geografskoj lokaciji objekta te redoslijedu pristiglih prijava.

Detalji poziva nalaze se u privitku.

Zainteresirani Ugostitelj dužan je poslati prijavnicu na adresu elektroničke pošte: [email protected] poštom ili osobno na adresu Družbe sv. Ćirila i Metoda 10, 52000 Pazin.

Za dodatne informacije možete nam se obratiti telefonom na broj: 052/635 091 (od 8 do 14 sati).

Festival Palačinki_Javni poziv za predstavljanje ugostitelja.pdf

Festival Palačinki_Prijavnica za predstavljanje ugostitelja.pdf

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.