Festival palačinki – poziv izlagačima (štandovi) / I trgovci sudjeluju

2Pučko otvoreno učilište Pazin (u daljnjem tekstu: Organizator), Grad Pazin, Udruženje obrtnika Pazin i LAG Središnja Istra i ove godine organiziraju Festival palačinki, manifestaciju koja je prošle godine polučila vrlo veliki interes šire javnosti sa individualnim i organiziranim posjetima iz čitave Istre i šire te snažnim medijskim odjekom.

Pozivaju se svi zainteresirani obrtnici, OPG-ove i druge koji su zainteresirani za prezentaciju i prodaju proizvoda iz svoje ponude (u daljnjem tekstu: Izlagači) na Festivalu palačinki da iskažu interes za sudjelovanje.

Festival palačinki će se održati u prostoru Spomen doma i u šatoru na platou ispred Spomen doma u Pazinu, na adresi Šetalište Pazinske gimnazije 1, u subotu 5. prosinca 2015. godine u vremenu od 10:00 do 20:00 sati.

Pravo sudjelovanja na Festivalu imaju sve fizičke i pravne osobe koje su uredno popunile, ovjerile i dostavile Prijavu za sudjelovanje. Manifestacija može primiti ograničen broj štandova, a pravo na izbor Izlagača zadržava organizator.

Izlagači će biti evidentirani u 3 grupe:

Grupa 1: izlagači koji u ponudi imaju razne namirnice za spremanje palačinki (namazi koji čine barem 80% asortimana na štandu); Izlagači iz ove grupe imaju obvezu prodavati palačinke (koje pripremi Organizator) punjene namazima iz svoje ponude;
Grupa 2: izlagači drugih namirnica ili predmeta tematski vezanih uz palačinke;
Grupa 3: izlagači koji u ponudi imaju namirnice i/li predmete koje nisu tematski vezane uz palačinke.
Izlagači iz grupe 1. plaćaju naknadu u iznosu od 300,00 kn + PDV po štandu na dan.
Izlagači iz grupe 2. i 3. plaćaju naknadu u iznosu od 400,00 kn + PDV po štandu na dan.

Prednost u odabiru imaju izlagači iz Grupe 1.
Izlagači iz Grupe 1. dužni su osigurati prodaju palačinki punjenih vlastitim proizvodima zainteresiranim kupcima.

Sve palačinke na Festivalu prodavat će se putem bonova na centralnom pultu za prodaju bonova. Prodaju će organizirati i vršiti Organizator. Izlagaču sa namirnicama za palačinke koji se predstavlja isplatit će se ostvareni profit od prodaje palačinki.

Prijave se zaprimaju do 17. studenoga 2015. godine ili do popunjenosti kapaciteta:

Detalje Javnog poziva možete pročitati a prijavu obavezno dostaviti na definiranom obrascu prijavnice koji nalazi se na linku – pazin.hr

I trgovci sudjeluju u Festivalu palačinki

Dana 6. studenog 2015. godine u prostorijama Udruženja obrtnika Pazin održao se sastanak sa trgovcima sa područja Grada Pazina povodom Festivala palačinki i njihovog uključivanja u sudjelovanje.

Naime, obzirom je prošle godine na festival došao veliki broj ljudi, kako iz bliže tako i dalje okolice, organizatori su ove godine odlučili uključiti i trgovine u cjelokupnu ponudu. Trgovcima je predloženo da na dan održavanja festivala, u subotu, 5. prosinca 2015. godine produže radno vrijeme svojih trgovina i ponude popust u minimalnom iznosu od 15%. Zauzvrat bi Organizatori trgovcima pružili marketing putem web-a, facebook-a, plakata, letaka i brošura.

Što se tiče radio reklama Organizatori su u mogućnosti ponuditi iste samo uz sufinanciranje, na način da svaki od Trgovaca uplati određeni iznos za radio reklamu.

Prisutni trgovci su se usuglasili da će provesti zajedničku akcijsku ponudu na način da će na dan održavanja festivala (u subotu, dana 5. prosinca 2015. godine) raditi produženo (do 19:30/20:00 sati) i ponuditi akcijske cijene sa minimalno 20% popusta svakom kupcu koji predoči ulaznicu sa Festivala palačinki. Što se tiče radio reklama trgovci su ih spremni sufinancirati ukoliko to za njih nije preveliki iznos, o čemu će odlučiti čim dobiju ponudu.

Ponudu koju je Grad Pazin dobio od Radio Istre za snimanje jingla i 30 emitiranja u 6 dana (5 emitiranja dnevno) iznosi 4.009,50 kn. Navedeni iznos raspodijelit će se ravnomjerno među trgovcima koji su zainteresirani za sudjelovanje u radio reklami.

Više informacija na linku pazin.hr

© iPazin.net portal 2001. - 2024.