Footloose u Puli

“Footloose” mjuzikl je od kraja ožujka igrao u Zagrebu u napornom tempu od četiri puta tjedno (praksa čestog igranja preuzeta je s pozornica poput West End-a i Broadway-a) te je Zagreb na taj način doista postao “Broadway regija”. Mlada će ekipa u pulskoj areni nastupiti 23. lipnja u 21 sat, kao početak svoje ljetne turneje, a jednu od uloga igra i pazinac Davor Lovrinić.

Mjuzikl Footloose suvremena je priča brzog ritma, emocionalnog naboja, puna energične glazbe i plesa, ispričana kroz 17 pjesama koje se izmjenjuju s duhovitim dijalozima, prvi put prevedenima na hrvatski. Glazba mjuzikla koja je dosegla broj 1 na Billboard ljestvici, nominirana za nagrade Oscar i Tony i prodana u više od 15 milijuna primjeraka uključuje i hitove Holding on for a Hero, Let’s Hear It for the Boy i Footloose.

U mjuziklu Davor, zapaženi finalist televizijskog natjecanja Supertalent, igra ulogu Travisa – najboljeg prijatelja glavnog negativca Chucka Cranstona. Travis se, međutim, zbog toga što ne prihvaća Chuckove stavove, do kraja predstave transformira i pokazuje svoju, zapravo, dobroćudnu i blagu narav. Ulogom u “lakonogom” mjuziklu ispunio mu se životni san.

TČ / iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.