Foto: Prvenstvo društva ŠRD “Pazinčica“ Pazin u Lovu ribe udicom na plovak

2Dana 01. lipnja 2014. godine na barama kraj Cerovlja održano je otvoreno prvenstvo društva ŠRD “Pazinčica“ Pazin u Lovu ribe udicom na plovak gdje se okupilo 41 natjecatelj u svim kategorijama natjecanja. Bilo je tu natjecateljica i natjecatelja domaćina ŠRD “Pazinčice” Pazin, “Istra” Buje, “Mrena” Buzet, “Bajer” Fužine, “Šaran” Tribalj.

U kategoriji Kadeta nastupilo je osam natjecatelja a pobjedu u kategoriji gostujućih natjecatelja odnio je Adel Miljković iz ŠRD “Mrena” Buzet sa ulovljenih 543 grama dok je u kategoriji domaćih natjecatelja treće mjesto zauzeo je Sven Mrgan s ulovljenih 316 grama, drugi je sa gramom više Kkristijan Lušetić i pobjednik je Matija Urović koji je ulovio 331 gram.

U kategoriji Juniora nastupila su dva natjecatelja, drugi sa 145 grama ulovljene ribe bio je Tino Opatić dok je pobjednik Klemen Blažević ulovio 615 grama ribe.

Kategorija Seniorke, nastupile su dvije natjecateljice te je sa 1243 grama Ivana Grgurić bila druga, a pobjednica Ivanka Šimunić ulovila je 1323 grama ribe.

Seniori su se natjecali u veoma jakoj i brojnoj kategoriji gdje je kod gostujućih natjecatelja treće mjesto sa ulovljenih 1764 grama bio Nino Grudić, drugi Vlastimir Vežnaver sa 1939 grama i pobjednik Siniša Vivoda iz “Mrene” Buzet sa ulovljenih 4631 gram ribe. Kod domaćina borba se vodila za prelazni pehar kojeg je prošlu sezonu preuzeo Mario Plejić koji je na ovogodišnjem natjecanju sa ulovljenih 1553 grama zauzeo treće mjesto, drugi je bio Massimo Russi s ulovljenih 1833 grama ribe, dok je novi pobjednik društva koji će čuvati prelazni pehar godinu dana Slavko Stanešić s ulovljenih 5178 grama ribe.

Za napomenuti je da je upravni odbor ŠRD “Pazinčice” Pazin donio odluku da ovo natjecanje bude humanitarnog karaktera te je prikupljenio skromnih 1435 KN koje će biti uplaćena nastradalima u poplavama u Slavoniji.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.