Fotogalerija: 18. kup Grada Pazina u lovu ribe udicom na plovak

2Dana 19. i 20. listopada 2013. godine na jezerima kod Cerovlja u organizaciji ŠRD “Pazinčica” Pazin održano je natjecanje u lovu ribe. Po lijepom vremenu okupilo se 16 ekipa po dva člana, bilo je tu ribića iz Italije, Zagrebačke, Karlovačke, Primorsko-Goranske i Istarske županije.

Za iznenađenje svih pristutnih ponovio se je prošlogodišnji scenarij te je natjecatelj “Mrene” iz Buzeta Dragan Počekaj kao i prošle godine na kupu prvog dana natjecanja ulovio šarana od 4892 grama čime je što se pokazalo u konačnici i osigurao prvo mjesto kako pojedinačno tako i ekipno.

POREDAK EKIPA:

1.”Mrena Buzet (Dragan Počekaj i Edib Mešić) 5347 grama
2. KŠR “Mrežnica” iz Duge Rese (Mladen Luščić i Željko Puljar) 3200 grama
3.”Cannisti Ranezesi”iz Italije (Fabio Busi i Irio Balboni) 2632 grama

POJEDINAČNI POREDAK:

1. DRAGAN POČEKAJ ŠRD “MRENA” BUZET 5293 Grama
2. MLADEN LUŠČIĆ KŠR “MREŽNICA” 2710 Grama
3. FABIO BUSI CANNISTI RANEZESI (I) 2021 Grama

Nagradu za najveću ulovljenu ribu Šaran od nepunih 5 kg osvojio je pobjednik natjecanja Dragan Počekaj.
Ukupno je ulovljeno 29 kg ribe, što čini prosjek od oko 930 grama po natjecatelju. Riba je nakon vaganja vraćena u vodu.

Nakon ribolova druženje je nastavljeno u Hotelu “Lovac” u Pazinu, a za dobru atmosferu pobrinuo se naš ribić i glazbenik Stipe Pintar iz Buja koji je svojim pjesmama oduševio prisutne ribolovce i sponzore koji su se odazvali na zajedničko druženje.

Nakon drugog dana natjecanja podjeljena su priznanja i nagrade koje su dobili svi natjecatelji što je jedna od posebnosti ovog natjecanja, a da svi prisutni ne odu kući praznih ruku pobrinuli su se organizatori natjecanja koji su uručili priznanja za doprinos rada društva Anelu Hadžiću i Rinaldu Šestanu, a slikom i prigodnim poklonom nagrađen je i član društva ŠRD “Pazinčica” Pazin ujedno i sudac svih natjecanja na vodama ŠRD “Pazinčica”, Đorđe Velenderić.

Kao i prošlih tako je i ove godine dodjeljena i nagrada iznenađenja, karikatura nekog od ribića, a ove godine je to bio bračni par Seka i Tomo Reberski iz Rakitja koji su bili oduševljeni primljenim pokolonom, radom našeg Pazinskog “Ramina”.

Nagrade pobjedničkim ekipama uručio je gradonačelnik grada Pazina Renato Krulčić koji je ujedno i zatvorio 18.Kup te pozvao sve nazočne da se odazovu na natjecanje i druženje i iduće godine, javlaju iz ŠRD “Pazinčica”.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.